Eu nu prea cred, deoarece un baiat la 19 ani gandeste mai matur ca o fata de 12 ani... si gandeste-te numai putin ca un baiat la 19 ani nu cauta numai relatie. cred ca sti la ce ma refer!
Este posibil insa nu te sfatuiesc sa incepi o relatie cu un baiat de 19 ani. Ia-o treptat, eventual cu un baiat cu 2 ani mai mare. Crede-ma, e mult mai bine
Un baiat de 19 ani e foarte putin probabil sa placa o fata de 12 ani,(doar daca nu e pedofil).Un baiat de 19 ani isi cauta o prietena sa fie bine dezvoltata si sa il inteleaga.Si oricum un baiat de 19 ani cu una de 12 ar arata naspa.(ca fratele si sora).
Daca fata arata bine, si se comporta ceva mai diferit decat restul fetelor de varsta ei e posibil
Nu vad care ar fi problema dar totusi un baiat de 19 ani cauta o fata mai dezvoltata care sa il inteleaga de seama lui. Totusi nu-ti incepe o relatie de la 12 ani eu stiu ca si eu am fost cu unul de 19 si nu a mers. Ieseam ca fratele si ca sora totusi cand te faci mai mare poate atunci.
Dragostea nu are varsta. Daca o vrei ca iubita ia-o, daca vrei doar sex nu o fa iubita ta. Bafta!
Se spune ca dragostea nu are varsta. In dragoste nu conteaza cifrele. Insa in cazul tau e vorba de cu totul altceva. Un baiat de 19 ani cauta o fata mai matura, dezvoltata, dispusa la anumite lucruri. Iar o fata de 12 ani nu are cum sa indeplineasca acele conditii. Desi avand in vedere ce intorsatura au luat lucrurile in zilele noastre, orice e posibil. In ciuda toturor afirmatiilor eu inclin spre NU, nu-i indicat. Funda?
Da se poate...eu cunosc un baiat de 22 de ani care umbla dupa fete de 14, 13, 12 ani. Deci da se poate sa ii placa
Desigur, diferenta de ani nu prea conteaza, cat timp exista iubire adevarata. Trebuie sa fie complet sigura ca o iubeste si ca nu vrea doar sex. Si eu, cand aveam 13 ani am avut primul iubit, de 19 ani, dar desigur, era o joaca, nu prea l-am luat in serios, si de asta nici nu a durat. Si fata trebuie sa fie pregatita pentru o relatie cu un baiat de 19 ani dar si baiatul dispus sa astepte si sa o iubeasca neconditionat. Te pup!
Normal ca poate sa placa o fata de 12 ani dar sincer mi se pare cam mare diferenta
Lol eu am 16 ani si am fost cu o fata de 13 ani si nu o sa mai fac greseala sa caut fete asa mici (ele vad iubire cu toootul altfel)(si nu ma refer la sex)
Oirce e posibil. Dar cred ca ar fi cam speriata sa se puna cu tine, din cauza ca esti cam marisor pentru ea.
De placut, bineinteles ca poate. Daca fata e simpatica, de ce nu?
Dar din moment ce isi doreste ceva mai mult, da-mi voie sa-ti spun ca nu mai e om, ci animal in calduri. Este ceva absurd, exagerat.
O fata de 12 ani, este o copila, abia la pubertate, imatura... deci, ce asteptari serioase poate avea un baiat de 19 de la o fetita?
Probabil tu ai 12, el 19.
Sfatul meu este sa il eviti pe acest tip, nu poti stii ceea ce e in mintea lui.
Daca se poate frumos cu tine si fara "perversitati, vrajeli" atunci il poti considera un prieten, un frate mai mare.
Nu te lasa influentata de el!
Take care!
E plină lumea de pedofili, deci normal că e posibil. Și un bărbat de 50 de ani poate să placă o fată de 12, stai calmă.
Da, este posibil!
Dar sa nu va grabiti deloc!
Gandeste-te estu cu 7 ani mai mare!
El o sa iti propuna sa faceti diferite lucururi cam interzise pentru varsta ta!
Sincer, eu nu as accepta o relatie cu un baiat cu 7 ani mai mare! Prefer unul cu 2-3 ani dar cu mai mult de 3-4 nu!
Bafta!
Eu chiar cred asta. Dragostea nu are varsta.Nu se intampla tot timpul, dar sunt cazuri in care intre cupluri sunt peste 10 ani.Eu iti urez succes cu el.Incearca tare sa il vrajesti,dar el sa nu simta, caci daca el nu te place iti va scoate ochii cu asta, o sa spuna la toata lumea si o sa rada de tine, dar daca chiar ii place de tine o sa fiti impreuna, cred.Mult succes!
Da, se poate.O fata la 12 ani arata bine, e mai copilaroasa, si mai amuzanta, si e si "prospatura"(precum spuneti voi). Baiatul de 19 ani este deja plictisit de toate "curvele" contemporane lui, care ai avut 2mil de contacte sexuale, si care ii pica in plasa imediat, si vrea ceva mai serios, ceva mai real, si ceva mai durabil.
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
doar daca e pedofil.
Eu am doi prieteni si fata are 13 el 20 deci daca esti sexy si cool e peste 50% sa te placa
alexhd întreabă: