| Mazarro a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor Problema mea e urmatoarea:

Am vorbit cu o fata 2 luni la telefon.totul a fost ok, aveam aceleas gusturi, ne potrivream.cu cateva zile inainte sa ne vedem ea si-a facut prieten iar de atunci s-a schimbat radical...nu imi mai raspunde nici la sms-uri la nimic. Ei bine am reusit sa ma vad cu ea, si pur si simplu m-am indragostit de ea la prima vedere insa nu i-am zis Dupa ce ne-am vazut a plecat in italia si a venit pe 8 sept. iar de atunci ii dau zi de zi sms-uri insa nu imi raspunde azi am reusit sa vorbesc cu ea putin la telefon insa nu prea mult O prietena de-a mea a vorbit cu ea si a intrebat-o ca daca s-ar desp de pr ei.ar reincepe sa vorbeasca cu mine... Ce imi recomandati sa fac? tinand cond ca sunt MORT dupa ea si i-am si zis asta in sms-uri si cat am vorbit azi putin la telefon

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astfel de relatii la distanta nu tin decat foarte rar, ai sanse daca maine castigi marele premiu la loterie.
Pana una alta, arunca un ochi mai jos apoi vezi unde ai gresit.

http://www.realitati.ro/02/09/2011/relatii-la-distanta/

Răspuns utilizator avertizat
| Adelk a răspuns:

Auzi sms de dragoste nu prea tin asta pot si eu sa ii scriu oricui dar e mai greu cand ii spui in fata fa cumva intalneste cu ea si spune-i ce simti din inima bafta si curaj o sa poti exerseaza la o oglinda sau cu o prietene de ata poate te ajuta si ea cu vorbitul.

| A4DrIAn a răspuns:

Buna si hooh mama-mia ce naspa frate imi pare ra pentru tinesad.
Auzi incarca sa afli ce are si daca vei reusi sa te intanlesti cu ia incarca sa o cuceresti stiu si eu cu un buchet frumos de folri sau ciocolata sau o scrisoare de dragoste fi dur frate si uite iti dau niste versuri la mine o tinut.laughing
"Uita-te in ochi mei si spune-mi ce simtisad Credeam ca ne potrivim,
Credeam ca ma iubesti, tu esti totul pentru. mine si vreau sati zic ceva:
Te rog ramai in inima mea!

| monyk a răspuns:

Buna,parerea mea e ca mai bine ar fi sa o uiti,o relatie la distanta e foarte greu de intretinut,mai sunt fete in jurul tau cat cuprinde,nu trebuie sa suferi pentru ea; nu o mai suna,nu o mai cauta,pe scurt:nu o stresa,cu cat esti mai indiferent cu atat ii poti starni interesul,cand vede ca nu mai o cauti,isi va pune un semn de intrebare,de ce nu ma mai suna? M-a uitat?
Daca te va cauta eahappy, ok, daca nu mai bine las-o balta.

| answer a răspuns:

Relatiile prin telefon sau messenger sau orice alt mijloc de comunicare nu sunt recomandate, deoarece oamenii, multi dintre ei din pacate, disimuleaza in felul asta! Insa cand te vezi cu o persoana fata in fata, atat timp cat nu vrei sa te minti singur, o poti "descifra" fie si numai din gesturi! Fata e clar ca nu se simte deloc atrasa de tine! Fii barbat si cauta-ti alta fata, aproape de tine! Bafta!

| A4DrIAn a răspuns (pentru monyk):

Buna monik fi si tu mai optimista iti va prinde bine in viata!happy

| anonimcunume a răspuns:

Iai acordat prea multa atentie si acum si-a luat-o in cap cum s-ar zice eu zc sa mai vb cu ea dar dai senzatie ca nu te mai intereseaza de ea si fi mai dur un pic daca vezi ca nu tine nu stiu ce sa zic (asa am patit si eu)

| YourSweetAngel a răspuns:

Incearca sa-i zici ca o plk si so cuceresti