Sa iubești cu Adevărat este una. Sa ai relație romantice este altceva. Sa te îndrăgostește este cu totul altceva. Sper sa nu le încurci și sa conștientizezi ce vrei și ce spui și ce simți cu Adevărat da cu Adevărat.
Ce însemna o relație romantica pentru tine? Ce este o relație romantică pentru tine? Cum simți tu cu Adevărat ca ar trebuie sa fie o relație romantică și este o relație romantică?
E gresit sa spui ca unii oameni,, nu vor avea niciodata o relatie romantica". Chiar si cei mai urati oameni isi gasesc un partener potrivit.
Cred ca fiecare din noi primim sansa in viata de a primi un partener in viata noastra dar depinde de fiecare din noi sa profitam de acea sansa sau putem sa ne creem propria ocazie de a avea un partener.
Oamenii fara relatie de obicei sunt evitati de o parte din societate pe motiv ca ar fi ciudati.Dar ei nu sunt ciudati, ci pur si simplu niste oameni care se impaca bine cu singuratatea si care au pretentii mai mari in a-si gasi perechea.
Buna.Eu nu cred ca poti sti tu 100% ca unii oameni nu vor avea niciodata relatie.Prezici viitorul? Clar nu, deci ce sens are sa judecam aiurea si sa ne bagam nasul in treaba altora?
Este o curiozitate, nu am dat niciun nume, eu nu judec pe nimeni, doar că pe Google eu mă uit Pe situri ca Quora și Reddit și sunt foarte mulți oameni acolo care își scriu viața și unii susțin ca toți oamenii ii evita și ca nu au avut niciodată o relație, așa că eu vreau sa știu motivul pentru care unii sunt evitați.
Aa, ok.Cunosc si eu situatia pe reddit. Dar unii cred ca exagereaza.Ar fi interesant de facut un poll in care sa raspunda peste 10-20 de ani toti cei care acum sustin ca vor muri singuri.
O sa încep prin a spune că este o diferență între cei singuri ( că așa vor ei) și cei singuri pentru ca sunt " evitați de toată lumea".
În prima categorie vorbim de oameni care și au dat seama că se pot baza doar pe propria persoana și că nu au nevoie de " stres" în viața lor și aici vorbim de realizările personale că nu toți vor spre exemplu: sa se căsătorească, copii și viața se termina de aici, alții vor să călătorească mult, sa se realizeze profesional și poate după.
Cei evitați de care zici tu, depinde cu ce motiv sunt evitați, clar au o anumita problema: comportament, îngrijirea personala, gândire și nu o să spun de frumusețe ( ca asta este deja subiectiva și vorba aia, frumusețea sta în ochii celui care te privește).
Sau pur și simplu fiind diferiti au nevoie sa găsească o persoana diferita și asta durează, ca nu poți sa te arunci în orice relație doar de dragul de a fii.
Și totuși cine suntem noi să spunem că o să rămână singuri toată viata?
Unii oameni se schimba în gândire și tot, alții găsesc persoana aia care sa ii accepte și sa rezoneze, deci da.
Nu prezicem nimic, sunt destui oameni in situatia asta si voi le spuneti aceleasi balarii si nici pe dracu' nu se schimba nimic.
Si ce vrei sa spunem? Siteul asta e pentru a-i ajuta pe altii, nu pentru a-i trage si mai mult in jos din punct de vedere psihologic. Daca ei nu vor, evident ca raman cu aceeasi mentalitate, in acelasi loc.Nu e nimeni responsabil de tine, sa te salveze de la esecuri, fie ca vorbim de planul emotional sau altele.
Las-o mai usor cu insultele de neam prost. Sau crezi ca ai contul avertizat pentru prea multe raspunsuri folositoare/inteligente?
Pot fi următoarele motive : probleme de socializare adică sunt singuratici, necomunicativi, nu pot purta conversații plăcute, nu se pot adapta vieții și normalității asa cum o percep majoritatea, timiditatea excesiva, unii sunt agresivi, unii posibil au probleme de natura psihologica sau suferă de autism ușor, alții au o inteligenta emoțională mult prea scăzută, un alt motiv ar fi standardele mult prea ridicate ei fiind potriviți pentru persoane la care ei nu vor sa se uite. În principiu orice om poate avea relații romantice și oamenii străzii au relații romantice, dar dacă sunt probleme de alta natura e mai complicat
KatiMe27 întreabă: