Daca nu au inca varsta necesara pentru casatorie sau din alte motive nu au cum sa faca pasul acesta, atunci ar trebui sa faca amandoi ce cred ei mai bine. Nu parintii ar trebui sa decida in locul lor. Sa se iubeasca in continuare. Parintii nu se gandesc ca daca ii despart, ii fac sa sufere.
Pai ar trebui sa discute omeneste cu parintii si sa iasa la o concluzie.de exemplu au voie sa se intalneasca odata pe saptamana.sau ceva de genu.asa e cel mai bine pentru amandoi. sau sa isi faca temele impreuna...si cine stie ce le va pregati soarta, daca iubirea tot e pura.
si eu sunt penticostal si chestiile astea nu sunt interzise(nu zice nicaieri ca nai voie cu iubit(a)la varste fragede).Ei sa se iubeasca in continuare, in dragoste nu conteza varsta
Cu asta sunt si eu de acord, dar parinti ei nu cred ca e bine ceea ce fac. si de asta nu ii lasa, culmea e ca sunt de 2 ani impreuna-separati (dupa teoria mea ) si inca nu s-au sarutat, nimic de imbratisari sau chestii de genul...
intr-un fel ma simt rau cand o incurajez sa continue cu el pentru ca stiu ca in acelasi timp o incurajez si sa nu asculte de parinti. ceea ce tot nu e bine
scuze k scriu romane. si mai ales la ora asta
linarkfts întreabă: