| adolescenta2002 a întrebat:

am o mare problema am o relatie cu un barbat insurat mult mai mare ca mine sincer el ma iubeste si eu il iubesc dar nu mai pot continua asa imi fac rau singura plang nu mananc etc. ce pot sa fac sa ma indepartez usor de el chiar daca e dureros VA ROG fara comentari urate chiar nu am nevoie de asa ceva vreau doar un sfat ATAT!

Răspuns Câştigător
| BogdanBz a răspuns:

Nu te condamn ca ai ales sa fii cu un barbat insurat. Poate multi te vor numi curva, sau distrugatoare de familii, etc, insa nu pot sti ce a fost sau ce este in sufletul tau si cum s-a creat aceasta legatura intre voi. Poate omul are frustrari, suparari in familie si cand e cu tine uita de toate. Poate pentru el esti doar un stress relief, de care isi aminteste atunci cand lucrurile un merg bine acasa. Ai putea vorbi cu el si sa-i spui clar in fata, ca nu mai accepti rolul de amanta si daca vrea ceva cu adevarat cu tine, atunci sa divorteze. Stiu, nu e frumos sa se ajunga la divort, dar si femeia aia care e cu el si crea poate nu stie ce face acest inidvid, merita un pic de respect si are dreptul sa fie fericita.

14 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

E complicata rau treaba. Vezi tu te ai implicat deja emotional intr o relatie care stiai in sinea ta ca nu are viitor. El nu poate renunta la casnicie presupun. A ajuns sa ti faca rau legatura asta si nu mai poti continua asa e evident. Indiferent cum ai incerca sa rupi aceasta relatie tot va fi dureros dar in in timp se vor atenua ranile si vei uita. Vorbeste cu el si explica i ca nu mai puteti continua asa si e mai bine s o luati fiecare pe cale lui. Odata luata decizia fii puternica si nu mai da inapoi. Ar fi de preferat sa poti pleca pentru o perioada din oras in asa fel incat sa nu mai ai nici un contact cu el si sa dai nas in nas cu el. Si sa ai pe cineva drag alaturi care sa ti ridice moralul. Iti doresc sa fii puternica ca sa poti trece peste incercarea asta draga mea. Numai bine

| adolescenta2002 explică (pentru HazelEyes77):

Da am incercat si el imi zice mereu ca nu poate sa stea fara mine mi-a zis ca pot sa plec in partea celalalta a pamantului el tot vine dupa mine cica el e aproape sa ajunga spre despartire de sotie dar e ceva ce il da inapoi pentru ca baiatul lui e mai mare ca mine cu un an imi aruca azi vorbe dureroase maine plange si spune ca nu poate sa traiasca fara mine sad

| Emma30555 a răspuns:

Din puncutul meu de vedere sfatul este sa mergi mai departe sa pui punct. Doar tu ai de pierdut pentru ca el e casatorit are famile e mare fata de tine.

| adolescenta2002 explică (pentru Emma30555):

Asa este multumesc

| adolescenta2002 explică (pentru BogdanBz):

S-a gandit la divort dar zice mereu ca ceva il da inapoi e o legatura foarte mare intre noi imi spune tot ce se intampla la el acasa cand e suparat cand e bolnav cineva din familia lui cand are probleme (se descarca) el imi zice (medicamentul meu) ca cica cu mine uita de tot si usor le rezolva pe toate mai ales ca el este un om foarte ocupat si stresat

| BogdanBz a răspuns (pentru adolescenta2002):

Pai exact ce ti-am zis. E o mare diferenta intre viata de cuplu si viata de familie. Cand esti la inceput de relatie, totul e frumos si roz, insa atunci cand decideti sa aveti o familie impreuna si apar greutatile, cheltuielile zilnice, copii, etc, totul se schimba si e normal sa te simti oboist, stresat, suparat. Eu cred ca tu nu esti decat un lucru de care el se foloseste si in momentul in care vei incepe sa il refuzi, atunci omul iti va arata adevarata lui fata. Crezi ca daca a facut deja asta o data, nu o va mai face si cu alta femeie? Chiar daca divorteaza, desi nu cred, atunci cand acea scanteie de inceput dispare si apare monotonia de familie, va cauta alta femeie si tot asa. Fa-ti un bine si uita-l.

Nu suntem la inceput avem aproape 2 ani aproape locuim impreuna eu in special vara sunt cu el si zi si noapte pentru ca el are o afacere foarte departe la capatul celalalt al romaniei si atunci el 3-4-5 luni nu vine acasa si eu sunt cu el non-stop

Pai si ai luat vreodata in considerare cum se simte femeia aia care il asteapta acasa? Poate femeia e genul ala de femeie gospodina, la casa ei, care are incredere in prostul de langa ea si aceasta o ia de fraiera. Esti folosita si mai devreme sau mai tarziu o sa vezi asta.

Da dar ce sa ii fac eu aclei femei si mai ales ca eu cu ea ne cunoastem foarte bine si eu sunt femeie si eu am suflet cum nu ii pare ei rau de mine mie cum sa imi pare rau de ea

Pai cum va cunoasteti? Sunteti prietene? Ea stie ca barbatul o inseala cu tine? Ei de ce nu ii pare rau de tine?

Da sa zicem ca prietene nu ea nu stie ca eu sunt cu barbatu-sau pai eu de ce sa ma gandesc la ea ca sufera ea se gandeste la mine ca sufar? nuuu

Pai scuza-ma, dar atunci va meritati unul pe altul. Mi se pare penibil sa spui ca ea nu se gandeste la tine ca suferi. Ce vina are saraca femeie in toata povestea asta? Eu zic ca ar trebui sa te si felicite ca ii arati ce prost are langa ea.

laughing))) sa nu exageram

| jorjache a răspuns:

Câți ani ai?
Daca vrei sa vb
Hai in privat