1. Te-a mintit pentru ca ti-a ascuns asa si ti-a zis ca tu esti cel mai cel, alta minciuna.
2. Avea emoticoane la telefoanele baietiilor care sunau... aaa e clar alta modalitate de a ascunde ceva in MOD VOIT fata de tine.
3. De curiozitate sa-i dai telefon cand esti langa ea sa vedem si tu esti un EMOTEICON?
4. "Am confruntat-o si am intrebat-o si este adevarat ce se spune." - asta e lectia ta de viata.
Pa la revedere, e balta plina pana la 30 31 de ani ai tot timpul sa experimentezi ca mai apoi din toate aceste trairi sa alegi una pe gustul tau.
Pe scurt: nu te merita!
Succes!
Pai, atata vreme cat nu ii spui nimic si nu-i arati, lasand ca relatia sa mearga de la sine, in ce directie o fii, ea vede ca nu-i o relatie prea serioasa si poate isi cauta pe altcineva.
Dar de ce nu-i spui, te doare gura?
Am facut tot ce era posibil sa stie ca suntem intr-o relatie, iar ea mi-a confirmat lucrul acesta, insa a confirmat si pentru altii, nu doar pentru mine.
Ups, fata joaca urat, cu mai multi deodata.
Poate-i cazul sa-ti cauti alta, una serioasa, care nu se joaca cu mai multi, in acelasi timp.
Bun venit în lumea noua.
II dai cu praf de mers.
Nu te mai simții trădat, tratează ca pe o lecție de viață sa ai idee la ce sa te uiți data viitoare