1. Te-a mintit pentru ca ti-a ascuns asa si ti-a zis ca tu esti cel mai cel, alta minciuna.
2. Avea emoticoane la telefoanele baietiilor care sunau... aaa e clar alta modalitate de a ascunde ceva in MOD VOIT fata de tine.
3. De curiozitate sa-i dai telefon cand esti langa ea sa vedem si tu esti un EMOTEICON?
4. "Am confruntat-o si am intrebat-o si este adevarat ce se spune." - asta e lectia ta de viata.
Pa la revedere, e balta plina pana la 30 31 de ani ai tot timpul sa experimentezi ca mai apoi din toate aceste trairi sa alegi una pe gustul tau.
Pe scurt: nu te merita!
Succes!
Bun venit în lumea noua.
II dai cu praf de mers.
Nu te mai simții trădat, tratează ca pe o lecție de viață sa ai idee la ce sa te uiți data viitoare
Pai, atata vreme cat nu ii spui nimic si nu-i arati, lasand ca relatia sa mearga de la sine, in ce directie o fii, ea vede ca nu-i o relatie prea serioasa si poate isi cauta pe altcineva.
Dar de ce nu-i spui, te doare gura?
Am facut tot ce era posibil sa stie ca suntem intr-o relatie, iar ea mi-a confirmat lucrul acesta, insa a confirmat si pentru altii, nu doar pentru mine.
Ups, fata joaca urat, cu mai multi deodata.
Poate-i cazul sa-ti cauti alta, una serioasa, care nu se joaca cu mai multi, in acelasi timp.