Te-ai saturat de prea mult bine? Daca fostul tau prieten era cuminte si cum l-ai mai descris tu, cum sa te plictisesti de el? Cu ce ti-a gresit el in afara de faptul ca a fost prea bun cu tine (daca poti numi asta o greseala) S-au dus naibii fetele de altadata, nimic nu le mai multumeste. Cand iubesti pe cineva nu exista "ma plictisesc"! Ori iubesti ori nu iubesti. Daca te-ar fi inselat sau te-ar fi ranit, da era si normal sa-i dai papucii dar chiar asa fara sa-ti faca nimic? Ti-ai cam batut joc de viata lui si iti dau un sfat prietenesc si anume cere-ti iertare de la el si daca e suficient de prost sa te ierte dupa ce i-ai facut, poti sa-l iei si de sot ca el e alesul. Iarta-ma ca te-am luat asa dur dar sincer nu mi se pare corect ca l-ai ranit degeaba
Da stiu da nu era potrivit pentru mine si el mi-a facut destule dar l-am iertat eram ft diferiti ca si caracter suntem "2 pietri tari" si app ne intelegem destul de bine si acum adica suntem buni prieteni ii ok din partea mea din partea lui ee nu stiu. da era cuminte adica mna nu fuma nu bea etc dar asa era mai necultivat. si nu sunt genu