| AngelCrashed a întrebat:

Hey. TPU! Am o problema am fost cu un baiat 11 luni si ne-am desp saptamana trecuta, eu am ales deoarece nu am mai simtit iubire fata de el este foarte de treaba e cuminte mama si tata nu au nici o treaba cu el dar sunt o persoana ce ma plictisesc foarte repede acum 3-4 zile a venit un baiat la bunici si eu il stiam de anul trecut atunci mi-a placut de el si acum am vorbit prin msj cand ne intalneam statea jumate de ora maxim cu mine el era cu niste baieti si pleca cat timp statea ne tachinam radeam si era ok dar cand ii trimiteam mesaje nu prea imi raspundea si cand vorbeam cu el la tel imi zicea de alte fete ca sunt bune ca nu stiu ce da si intro seara m-a chemat afara dar n-am putut sa ies ca dormeam si nu am auzit da si ieri seara am vb cu el de pe telefonul unui prieten comun prin mesaje si m-am dat drept el cu el vorbea i-am trimis si eu un mesaj si mie nu mi-a raspuns prietena mea im spune ca ma place se vede cum se uita la mine dar eu nu stiu ce sa cred nu simt asta. fostul prieten imi trimite mesaje ca sa-mi dau seama k sufera da eu nu pot sa ma impac cu el fara sa il iubesc asta ar insemna ca imi bat joc si nu sunt genul acesta de persoana, nu mananca nimic cu zilele si nu stiu ce sa fac ..HELP ME PLEASE!

2 răspunsuri:
| Weezymihai a răspuns:

Te-ai saturat de prea mult bine? Daca fostul tau prieten era cuminte si cum l-ai mai descris tu, cum sa te plictisesti de el? Cu ce ti-a gresit el in afara de faptul ca a fost prea bun cu tine (daca poti numi asta o greseala) S-au dus naibii fetele de altadata, nimic nu le mai multumeste. Cand iubesti pe cineva nu exista "ma plictisesc"! Ori iubesti ori nu iubesti. Daca te-ar fi inselat sau te-ar fi ranit, da era si normal sa-i dai papucii dar chiar asa fara sa-ti faca nimic? Ti-ai cam batut joc de viata lui si iti dau un sfat prietenesc si anume cere-ti iertare de la el si daca e suficient de prost sa te ierte dupa ce i-ai facut, poti sa-l iei si de sot ca el e alesul. Iarta-ma ca te-am luat asa dur dar sincer nu mi se pare corect ca l-ai ranit degeaba

| AngelCrashed explică (pentru Weezymihai):

Da stiu da nu era potrivit pentru mine si el mi-a facut destule dar l-am iertat eram ft diferiti ca si caracter suntem "2 pietri tari" si app ne intelegem destul de bine si acum adica suntem buni prieteni ii ok din partea mea din partea lui ee nu stiu. da era cuminte adica mna nu fuma nu bea etc dar asa era mai necultivat.big grin si nu sunt genu