Buna,discuta cu el despre asta si incercati sa fiti ca inainte. Oferiti-va libertate dar faceti-va timp numai pentru voi 2, faceti diferite activitati care va plac,mergei la o plimbare,la un concert, la un film, etc...
Daca va iubiti lucrurile sigur vor reveni la normal.Si eu am 2 ani de relatie cu prietenul meu si noi am avut astfel de momente, dar ne-am revenit pentru ca ne-am iubit si ne iubim.Cred ca impreuna puteti reusi,prin comunicare, intelegere, respect si multaaa iubire.
E oarecum ciudat ca dupa 6 luni de relatie deja sa va simtiti plictisiti unul de altul,bucurati-va de relatie si faceti tot ce va trece voua prin cap sa va simtiti bine.
Surprinde-l cu ceva nou,fa-i o surpriza, mergeti intr-un loc special voua sau ceva de genu, bafta!
In niciun caz sa nu luati pauza,ca asta va duce la despartire,clar!
Am trecut si eu prin "etapa" asta,erau zile in care ne intalneam si faceam aceleasi lucruri,si intervenise monotonia.
Nu stiu,faceti lucruri diferite,incearca tu sa ii captezi atentia, si mai ales vorbeste cu el despre aceste lucruri, pentru ca impreuna puteti s-o scoateti la capat.
Bafta.
Vorbeste cu el si intreaba`l ce s-a intamplat cu voi.incearca sa te apropii thu de el si poate va face si el acelasi lucru...
Incearcati sa faceti lucruri noi... mai diferite... excitati`va sa alungati monotonia
Am 17 ani si ne-am plictisit unul de celalalt pentru ca am stat in aceste 6 luni, prea mult impreuna...adica in fiecare zi parca stateam lipiti unul de celalalt, nu prea era zi in care sa nu ne vedem :d.Asta a daunat mult si probabil ca simte nevoia sa fie mai liber putin
Georgiana si Monyk, voi cum ati iesit din perioadata asta?
Multumesc frumos