anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!happy Am o problema. Faza e ca am un iubit de o saptamana.Dar el e din alt oras.E aproape orasul lui de al meu.Dar totusi e distanta.Si nu ne-am mai intalnit de ceva vreme.Si nu mai simt nimic pentru el.Si am gasit baiatul perfect si si el ma place.Cum sa ii spun ca ne despartim fara sa il ranesc? Fundaa:**

8 răspunsuri:
| Neuronul a răspuns:

Cum scoţi un gălbenuş dintr-un ou fără să spargi oul?
Nu prea cred că l-ai putea răni atât de rău din moment ce sunteţi împreună doar de o săptămână.

| Fakiru70 a răspuns:

Spune-i ca "distanta v-a despartit" laughing ori spune-i direct ca sunt mari sanse ca nici el sa nu mai simta la fel. Insa NU II SPUNE CA L-AI LASAT PENTRU ALT CINEVA. Dupa ce v-ati despartit spune-i ca l-ai gasit pe noul iubit dupa o zi de la despartire. SUCCESwinking

| AliceLavigne a răspuns:

Puff...matematica asta... Pai ii zici simplu ca din cauza distantei ceea ce simteai pentru el s-a cam risipit. Ia-o mai sentimental si fa-l sa creada ca tu chiar ai tinut la el chiar daca nu e asa. Dar cum a zis si @Fakiru70 nu-I spune ca l-ai lasat pentru altcineva ca o sa fac scandal si s-ar putea sa se lase cu injurii si chiar bataie intre cei doi.
Sper ca ti-a fost de ajutor si Succes!

| corhaz a răspuns:

La ce ti-o trebuit ala daca dupa o saptamana il lesi//foarte ciudat cum iubesti tu intr-o saptamana iubesti pe altcineva peste o saptamana vei iubi pe al treilea/tu nu meriti sa ai pe cineva.

greece12
| greece12 a răspuns:

Fii sincera si spune-i ca nu mai simti nimic pentru el si vrei sa va despartiti.
Pentru ca orice i-ai spune,tot il vei rani, asa ca fa-o cat mai repede, nu-l lasa sa creada ca sunteti impreuna de pomana.
Dupa care, dedica-te relatiei pe care ai inceput-o acum, in asa fel incat sa dureze!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru greece12):

E troll.Adica hai sa zicem ca e posibil sa iubesti de-o saptamana,si sa iubesti din nou pe altu`, asa-n viteza asta,dar chiar asa sa dai si peste baiatu` perfect? Si daca ala e baiatu` perfect,eu ce mai sunt? Adica poa` sa fie mai multi?
Serios vorbind – daca il are de-o saptamana, si nu s-au mai ``intalnit de ceva vreme``, si a scazut iubirea brusc, ce te faci daca asta noul pleaca intr-o delegatie-ceva, pentru vreo 4-5 zile? Se termina iar?
Bine, nu intr-o delegatie neaparat, dar poate e elev si se duce si el pe-afara la o olimpiada sau un concurs.Si vine de-acolo cu medalia de aur,diplome si toate alea, si in aeroport il asteapta doar bunica, maica-sa si matusa…
Pai atunci de ce sa te mai spetesti sa inveti carte?
Eu zic ca asta descurajeaza si invatamantu`, intr-un fel.
Adica nu institutia, invatatu` vreau sa zic.
Atunci te mai miri de ce ajungem analfabeti si mergem la vot si punem degetu`…
Si nu face nimeni nimic pentru noi.Sa faca si ei autostrazi, si s-avem autobuze bune, sa mergem si noi din oras in oras intr-un sfert de ceas, sa ne vedem si noi iubitii cand ne e dor.
De-aia ne despartim, si dureaza relatiile astea o saptamana…
Ce m-am enervat!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,e troll, dar nu cu noi, ci cu propria ei viata...
happy

| neutrino a răspuns:

Ii spui frumos adevarul, si tu ti-ai fi dorit acelasi lucru.