Ai fost doar o distracție de moment. Și cam așa se întâmplă cu toți băieții mai mari decât tine. La anii adolescenței vârsta contează mult, mai bine uită-te la unul mai apropiat de vârsta ta 14/15.
S-a distrat si baiatul cu tine.
Il cunosteai de o zi, doua si deja te sarutai si te imbratisai cu el de mama focului. Nici macar nu stiai daca are sau nu prietena.
E incredibil cum pe unele fete nu le deranjeaza sa fie a cincea roata de la caruta. Si va mai plangeti apoi ca nu sunteti respectate sau ca nu va iau in seama baietii!
V-am spus ca nu vreau sa am cu el o relatie la distanta sau ceva.V-am spus ca nu il iubesc/plac.Eram atrasa de cum arata in rest nu simteam nimic pentru el.Si nici acum nu simt. Vroiam doar sa stiu ce a s-a intamplat acolo.Si cum sa imi dau seama pe viitor in caz ca o sa plac pe cineva daca ma place cu adevarat acel baiat.Nu vreau nimic mai mult cu baiatul asta.
A profitat de tine, asta s-a întâmplat. Îl vezi băiat serios, bun? Nu.
Cum să-ți dai seama? Păi nu te mai lași la toți în primul rând! Și vei știi.
Te-a placut normal daca v-ati sarutat dar se poate sa fi urmarit si altceva. Sfat-relatile la distanta greu rezista.
Am spus ca nu vreau nici relatie la distanta.Nu vreau nimic cu baiatul asta.Eram curioasa daca m-a placut, a simtit ceva pentru mine sau era actor bun.
Ce sa faca si el...ii cam place viata, probabil relatia cu fata aia nu va continua prea mult decat daca e ea prea cretina asa poti astepta marea clipa si sa te bagi pe felie desi nu recomand asta.
Nu vreau "sa ma bag pe felie" cu el
Da-l mort in mana mea ca-l aduc la viata din doua palme! auzi la el flusturaticul, avea prietena si a profitat de tine. Dupa cate vad esti fata isteata, vezi-ti de ale tale iar sarutarile lase-le pe mai tarziu
De unde ti-ai dat seama ca sunt fata isteata?
De-aici : "Eu sunt constienta ca daca ne-am sarutat de mai multe ori si ne imbratisam nu inseamna ca suntem impreuna"
Aha
Mami ce zice? Daca afla, s-ar putea ca Mosul sa nu-ti mai aduca nimic anul asta, eventual o nuielusa.
Frate', u crezi ca daca mama ta nu te-a lasat sa ai iubit/a de la varsta asta, toate mamele fac la fel? ganditi-va frate mai bine.
Frateee, stii prea multe si dai de banuit!
Eu cred ca pe tine te mananca in c*r! Lasa baietii in pace, mai ales daca sunt mai mari si pe langa asta mai au si prietena! Vezi-ti de carte macar inca 1 an.
Iar legat de intrebarea ta, a vrut doar sa se distreze putin. Atat daca se ajungea la altceva, cu atat mai bine! Se pare ca nu i-a mers. Probabil isi iubeste prietena, si n-are de gand sa se desparta de ea (in caz de vei vrea sa pui o intrebare de genul: cum sa-l fac sa se desparta de. )
Nu sunt genul care se baga in relatiile altora.O mai spun inca o data:nu il plac.
Nu e clar nu avea si el pe cine sa sarute daca prietena lui nu venise cu el si te-a gasit pe tine el poate crede ca poate sa faca si altceva cu tine a incercat baiatu'
Tine-te mai departe de asa baieti care se joaca cu fetele daca a inselat-o pe prietena lui cu tine a sa o mai insele si cu altele
Mda...mi-am dat seama...
Probabil a fost atras de tine, de cum arati de cum vorbesti ...sau poate te vroia pentru o aventura.
ai grija sa nu fii luata de "prada".