anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mai complicata sa spun asa.Eu sunt fata si am 14 ani si am fost la o statiune in alt oras si am intalnit un baiat care era dintr-un oras apropiat de mine si e cu 3 ani mai mare ca mine.Ne-am cunoscut mai bine acolo timp de o zi... ziua urmatoare eu plecam si nu am avut mult timp.Dar cand eram impreuna el ma privea asa insistent, zambea incontinuu cand ma privea.Eu de cand l-am vazut l-am placut si am mai vorbit si ne prosteam noi prin apa si am fost foarte apropiati unul de celalat si m-a sarutat.El incercase de mai multe ori sa ma sarute si cand vorbeam cu el mereu se uita la buzele mele si la ochi. Apoi ne-am sarutat de mai multe ori.Dar problema e ca el nu mi-a spus niciodata nici macar ca sunt draguta sau sa imi faca vreun compliment.Si cand am ajuns acasa si am vorbit cu el pe mess el avea la avatar o poza cu el si o fata care se saruta.L-am intrebat daca are prietena si a zis ca da.Nu am mai deschis subiectul despre noi.Eu sunt constienta ca daca ne-am sarutat de mai multe ori si ne imbratisam nu inseamna ca suntem impreuna.Iar eu nu il iubesc decat sunt atrasa de cum arata si nu ma afecteaza...Sunt doar curioasa ce s-a intamplat? El m-a placut sau de ce ma saruta asa pasional? Aveti vreo idee?hee hee Funda:*:*

30 răspunsuri:
| Vi003 a răspuns:

Mami ce zice? Daca afla, s-ar putea ca Mosul sa nu-ti mai aduca nimic anul asta, eventual o nuielusa.winking

| Anomisusususususus a răspuns:

Probabil a fost atras de tine, de cum arati de cum vorbesti ...sau poate te vroia pentru o aventura.
ai grija sa nu fii luata de "prada".

| Crissupsk a răspuns:

Ma poate baiatu nu te place ca sa saruti o fata este ceva sau poate baiatu nu te place sau nu avea pe cine sa pupe in nafara da mama lui laughing

| Lykee a răspuns:

Nu e clar thinking nu avea si el pe cine sa sarute daca prietena lui nu venise cu el si te-a gasit pe tine el poate crede ca poate sa faca si altceva cu tine a incercat baiatu'

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ideea e ca el stia ca nu mai stau decat o zi...deci nu aveam cand sa facem si altelelaughingOricum nu am fi ajuns acolo...

| h3r a răspuns:

A profitat că e singur. Lasă-l în pace, stai cuminte!

| Danysan a răspuns:

Te-a placut normal daca v-ati sarutat dar se poate sa fi urmarit si altceva. Sfat-relatile la distanta greu rezista.

| DeeaMarry a răspuns:

S-a distrat si baiatul cu tine.
Il cunosteai de o zi, doua si deja te sarutai si te imbratisai cu el de mama focului. Nici macar nu stiai daca are sau nu prietena.
E incredibil cum pe unele fete nu le deranjeaza sa fie a cincea roata de la caruta. Si va mai plangeti apoi ca nu sunteti respectate sau ca nu va iau in seama baietii!

| Vögeln a răspuns:

Eu cred ca pe tine te mananca in c*r! Lasa baietii in pace, mai ales daca sunt mai mari si pe langa asta mai au si prietena! Vezi-ti de carte macar inca 1 an.
Iar legat de intrebarea ta, a vrut doar sa se distreze putin. Atat happy daca se ajungea la altceva, cu atat mai bine! Se pare ca nu i-a mers. Probabil isi iubeste prietena, si n-are de gand sa se desparta de ea (in caz de vei vrea sa pui o intrebare de genul: cum sa-l fac sa se desparta de. ) happy

| Vögeln a răspuns (pentru h3r):

Daca mai statea 1 zi clar ii ceda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa faca si el...ii cam place viata, probabil relatia cu fata aia nu va continua prea mult decat daca e ea prea cretina asa poti astepta marea clipa si sa te bagi pe felie desi nu recomand asta.

| h3r a răspuns (pentru Vögeln):

O juca pe degețele.

| Parvuta_Florentina_1995 a răspuns (pentru Vi003):

Frate', u crezi ca daca mama ta nu te-a lasat sa ai iubit/a de la varsta asta, toate mamele fac la fel? ganditi-va frate mai bine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-l mort in mana mea ca-l aduc la viata din doua palme! auzi la el flusturaticul, avea prietena si a profitat de tine. Dupa cate vad esti fata isteata, vezi-ti de ale tale iar sarutarile lase-le pe mai tarziuwinking

| ingerinaripat a răspuns:

Intreab-o te mama ta.

| HolyPotato a răspuns:

Ai fost doar o distracție de moment. Și cam așa se întâmplă cu toți băieții mai mari decât tine. La anii adolescenței vârsta contează mult, mai bine uită-te la unul mai apropiat de vârsta ta 14/15.

| Vi003 a răspuns (pentru Parvuta_Florentina_1995):

Frateee, stii prea multe si dai de banuit!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Crissupsk):

Nu se intelege clar ce ai vrut sa spuibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru h3r):

V-am spus ca nu vreau sa am cu el o relatie la distanta sau ceva.V-am spus ca nu il iubesc/plac.Eram atrasa de cum arata in rest nu simteam nimic pentru el.Si nici acum nu simt. Vroiam doar sa stiu ce a s-a intamplat acolo.Si cum sa imi dau seama pe viitor in caz ca o sa plac pe cineva daca ma place cu adevarat acel baiat.Nu vreau nimic mai mult cu baiatul asta.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Danysan):

Am spus ca nu vreau nici relatie la distanta.Nu vreau nimic cu baiatul asta.Eram curioasa daca m-a placut, a simtit ceva pentru mine sau era actor bun.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vögeln):

Nu sunt genul care se baga in relatiile altora.O mai spun inca o data:nu il plac.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau "sa ma bag pe felie" cu el laughing

anonim_4396

De unde ti-ai dat seama ca sunt fata isteata?laughing

anonim_4396

De-aici : "Eu sunt constienta ca daca ne-am sarutat de mai multe ori si ne imbratisam nu inseamna ca suntem impreuna"winking

| Ceawdear a răspuns:

Mdaa. A profitat de tine laughing))))

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

A profitat de tine, asta s-a întâmplat. Îl vezi băiat serios, bun? Nu.
Cum să-ți dai seama? Păi nu te mai lași la toți în primul rând! Și vei știi.

anonim_4396

Ahalaughing

| Tovarăşiemăligă a răspuns:

Tine-te mai departe de asa baieti care se joaca cu fetele daca a inselat-o pe prietena lui cu tine a sa o mai insele si cu altele

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Tovarăşiemăligă):

Mda...mi-am dat seama...

| petrescu96 a răspuns:

Nu avea cu cine sa isi petreaca timpul si te-a gasit pe tine.