Mami ce zice? Daca afla, s-ar putea ca Mosul sa nu-ti mai aduca nimic anul asta, eventual o nuielusa.
Probabil a fost atras de tine, de cum arati de cum vorbesti ...sau poate te vroia pentru o aventura.
ai grija sa nu fii luata de "prada".
Ma poate baiatu nu te place ca sa saruti o fata este ceva sau poate baiatu nu te place sau nu avea pe cine sa pupe in nafara da mama lui
Nu e clar nu avea si el pe cine sa sarute daca prietena lui nu venise cu el si te-a gasit pe tine el poate crede ca poate sa faca si altceva cu tine a incercat baiatu'
Te-a placut normal daca v-ati sarutat dar se poate sa fi urmarit si altceva. Sfat-relatile la distanta greu rezista.
S-a distrat si baiatul cu tine.
Il cunosteai de o zi, doua si deja te sarutai si te imbratisai cu el de mama focului. Nici macar nu stiai daca are sau nu prietena.
E incredibil cum pe unele fete nu le deranjeaza sa fie a cincea roata de la caruta. Si va mai plangeti apoi ca nu sunteti respectate sau ca nu va iau in seama baietii!
Eu cred ca pe tine te mananca in c*r! Lasa baietii in pace, mai ales daca sunt mai mari si pe langa asta mai au si prietena! Vezi-ti de carte macar inca 1 an.
Iar legat de intrebarea ta, a vrut doar sa se distreze putin. Atat daca se ajungea la altceva, cu atat mai bine! Se pare ca nu i-a mers. Probabil isi iubeste prietena, si n-are de gand sa se desparta de ea (in caz de vei vrea sa pui o intrebare de genul: cum sa-l fac sa se desparta de. )
Frate', u crezi ca daca mama ta nu te-a lasat sa ai iubit/a de la varsta asta, toate mamele fac la fel? ganditi-va frate mai bine.
Ai fost doar o distracție de moment. Și cam așa se întâmplă cu toți băieții mai mari decât tine. La anii adolescenței vârsta contează mult, mai bine uită-te la unul mai apropiat de vârsta ta 14/15.
V-am spus ca nu vreau sa am cu el o relatie la distanta sau ceva.V-am spus ca nu il iubesc/plac.Eram atrasa de cum arata in rest nu simteam nimic pentru el.Si nici acum nu simt. Vroiam doar sa stiu ce a s-a intamplat acolo.Si cum sa imi dau seama pe viitor in caz ca o sa plac pe cineva daca ma place cu adevarat acel baiat.Nu vreau nimic mai mult cu baiatul asta.
Am spus ca nu vreau nici relatie la distanta.Nu vreau nimic cu baiatul asta.Eram curioasa daca m-a placut, a simtit ceva pentru mine sau era actor bun.
Nu sunt genul care se baga in relatiile altora.O mai spun inca o data:nu il plac.
De-aici : "Eu sunt constienta ca daca ne-am sarutat de mai multe ori si ne imbratisam nu inseamna ca suntem impreuna"
A profitat de tine, asta s-a întâmplat. Îl vezi băiat serios, bun? Nu.
Cum să-ți dai seama? Păi nu te mai lași la toți în primul rând! Și vei știi.
Tine-te mai departe de asa baieti care se joaca cu fetele daca a inselat-o pe prietena lui cu tine a sa o mai insele si cu altele