Sincer, nu cred ca merita sa-ti pierzi parintii pentru el. Gandeste-te bine incainte sa faci ceva. Parintii sunt cei care au fost, sunt si vor fi mereu alaturi de tine si te iubesc neconditionata, pe cand in relatia cu el nu stii niciodata ce se poate intampla. Inteleg ca il iubesti si te iubeste, dar ai zis ca a fost implicat in cateva chestii ilegale, deci esti sigura ca merita? Nu stii niciodata cand poate sa se reapuce. Ai 17 ani, ai toata viata inainte, chiar vrei sa te legi de el, sa plecati, sa-ti pierzi parintii? Pentru ce? Poti oricand sa intalnesti pe altcineva, sa fii fericita, fara sa-ti pierzi familia pentru ca in cele din urma, familia ar trebui sa fi cea mai importanta. Si daca plecati amandoi, ce o sa faceti in continuare. Nu o sa fie usor si nu ai garantia ca o sa fiti mereu impreuna. Poate o sa va despartiti supa un an, doi, trei... Ce o sa faci atunci? O sa te intorci acasa, sperand ca familia ta o sa te accepte inapoi. LA 17 ani, trebuie sa termini liceul, o facultate, apoi sa te angajezi... El ce vrea sa faca in continuare? Are 20 de ani, presupun ca e la facultate. Realizezi cat de copilaros suna ca o sa fugiti in lume. Nu e niciodata atat de simplu. Acum e decizia ta, eu doar mi-am spus parerea.
Merita sa ii pierzii doar daca va iubiti si daca esti sigura ca te iubeste. Intreaba-l si tu pe el, el si-ar lasa parintii pentru tine? Bafta
Astea sunt copilarii ..sa fugim in lume auzi. ce mancati dude? sau fura el ceva de ajungeti amandoi la puscarie, te simti pregatita sa faci mancare sa calci in timp ce el este la servici? eu nu cred.Doar nu va mutati si va uitati unul la altul. trebuie sa munciti sa va intretineti. Daca parintii tai nu sunt de acord inseamna ca stiu ei ceva, iti dai seama ca nu te-ar invata niciodata de rau.Si plus de asta ai doar 17 ani ai toata viata inainte ai destul timp sa cunosti mai multi baieti nu vad nici o graba in a te muta cu el si bineinteles in a face copii.Gandestete pentru o clipa cum ar arata pentru parintii tai ziua in care tu ai fugi cu el, poate se intampla ceva cu ei sa ii ai pe constiinta toata viata, sau cum ar fi sa nu mai vorbesti cu ei niciodata.Eu zic ca nu este ok, asa ca gandeste-te bine inainte de a face ceva.Asa sa fugim stim toti dar nu te gandesti ca o data si o data tot o sa dai ochii cu ei? Nu merita nimeni sa iti lasi parintii pentru el/ea mai ales in conditiile astea.
Multumesc pentru sfat..Eu am planuri, vreau un viitor, la modul ca sunt la cel mai bun lieceu din oras, vreau sa urmez o facultate.el, e cam opusul meu in privinta asta.
Doamne,eu nu intentionez nicidecum sa fug cu el, ci doar spuneam ce mi-a spus, adica la modul ca asta a fost ideea lui de moment..Eu vreau sa fiu cu el, dar sa imi continui studiile. evident ca nu ma gandesc la facut copii, doamne fereste.
Ok, am inteles dar ai spus: "merita sa imi las parintii pentru el?" si am inteles ca vrei sa fugi cu el.
Stiu cum e, si eu am fost implicata intr-o astfel de relatie si parintii mei au reactionat foarte urat atat prima, cat si a doua si a treia oara cand au auzit(fara telefon, net sau bani).Iti spun sincer ca nu are rost sa te sacrifici in halul asta, mai ales ca sunt destui baieti. Sper ca te-am ajutat :*