| TequilaAdam a întrebat:

Hey TPU sad, am o problema serioasa.
M-am despartit acum vreo 2 luni de iubitul meu,si dupa acea perioada am inceput sa ne injuram.El a inceput,dupa care eu.N ne mai vorbeam deloc ba chiar a fost impotriva mea la un momentdat.
Toate acestea au trecut si tot nu ne-am vorbi, pana ieri cand diriga l-a mutat in fata mea.Ma jucam pe telefon si l-am intrebat daca se joaca si el jocul respectiv, mi-a raspuns ca da si am intrat in vorba.Am inceput sa prind din nou sentimente pentru el asa ca mi-am intrebat niste colegi apropiati mie si de incredere daca el ma mai place.El a zpus ca da,asa ca le-am zis colegilor ca si eu il plac si eu s-au dus la el,spunandu-i asta.El insa,a spus ca vrea ca sa fim doar buni prieteni, insa nu suport.Nici macar nu inteleg,daca tot ma place,de ce nu suntem impreuna? Sfaturi,ceva, va roooog? DAU FUNDAAA.

8 răspunsuri:
| 69CarpeDiem a răspuns:

Daca v-ati despartit cred ca a fost un motiv intemeiat si nu cred ca mai aveti ce cauta impreuna.
Daca el spune ca vrea sa fiti doar prieteni e din cauza ca ii e rusine ca inca te place si nu stie cum sa ti-o spuna.

| TequilaAdam explică (pentru 69CarpeDiem):

Mda,motivul a fost o colega de clasa care imi tot zicea ca a fost cu el si ca vrea sa se dea la el si eu observam asta si nu mai puteam avea incredere in el.

| Soricelll a răspuns:

Faptul ca inca te place nu inseamna ca vrea sa fiti impreuna, probabil te place ca o simpla amica. Daca tu ai sentimente pentru el, sfatul meu ar fi sa il eviti, mai ales acum ca vine vacanta e numai bine. O sa vezi ca o sa iti treaca, socializeaza, iesi cu alti baieti/fete, si fa orice altceva care sa nu iti aduca aminte de el.

E clar faptul ca daca ai sentimente pentru el nu poti fi prietena cu el, asadar, incearca sa te indepartezi de el, socializeaza mai mult cu alte persoane, ocupa-ti timpul, iar dupa aceea o sa fie mai bine happy succes!

| MariaMichelle a răspuns:

Draga mea depinde ce simti tu in momentul de fata pentru acest baiat.Trebuie sa te gandesti foarte bine la sentimentele tale si apoi sa vezi daca merita sau nu sa lupti pentru a avea o relatie cu el.:*

| Karlitta a răspuns:

Poate ii place de alta.Eu zic sa lasi timpul sa treaca...sa iesi cu alti baieti. Aveti timp destul pentru voi doi. Poate daca te vede cu altu il apuca gelozia si vine la tine iar, mai stii?tongue

| TequilaAdam explică:

V-as da FUNDA la toti, dar mai intai sa vad daca merg sfaturile :*.

Răspuns utilizator avertizat
| oanaade a răspuns:

Pai fostul meu m-a inselat si nu ne-am mai vorbit. Ne-am injurat. Eu nu am mai vrut sa il vad. DA la mine el se baga in seama cu mine. Si eu inca mai simt ceva pentru el si cica si e ( nu prea cred). Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbiti serios si daca va iubiti reciproc impacati-va!