| MădălinaDinu a întrebat:

am o problema! sunt foarte ingrijorata! Astazi cand ma masturbam, iar am scos mana din vagin, aveam sange pe degete... ce este? Nu inteleg de unde sange? Nu e prima oara cand o fac... Puteti sa ma ajutati? sunt foarte ingrijorata? De ce aveam pe deget e sange?! sad

20 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ce varsta ai? poate esti in perioada CM?
Poate ai bruscat acel loc cu un obiect mai dur? unghiute ceva?
Mai da ceva detalii.
Sarbatori fericitehappy

| MădălinaDinu explică (pentru caramela):

Am 14 ani. am mai facut-o de multe ori. Am incercat cu 2 degete cred ca a-4a oara, dar nu eram bine lubrifiata... cel mai probabil cred ca m-am zgariat, dar nu sunt sigura. As vrea sa stiu daca cineva a mai trecut prin asa ceva

| dia200 a răspuns:

Ar fi de folos daca neai spune varsa.

| MădălinaDinu explică (pentru dia200):

14.

| FlaviaC a răspuns (pentru MădălinaDinu):

La 14 te gândești la chestii din astea?! Pfff! Cum vreti voi o tara mai buna pentru noi, tinerii, daca la 14 ani amarati va masturbati in loc sa invatati? Faceti tara de rusine!sad

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai dezvirginat bravoooooo

| MădălinaDinu explică (pentru CristiDinBucuresti):

M-am masturbat de multe ori, nu cred ca ma dezvirginez la a-1000 masturbare dragutulewinking dispari.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Nu vreau.

| Happyjump a răspuns:

Pentru ca esti proasta! Nu te mai masturba la gradinita! Ti-ai rupt himenul, bravo, curioaso!

| MădălinaDinu explică (pentru Happyjump):

Auzi?! Nu sunt la gradinita ci la liceu, himenul n-are cum sa mi-l fi rupt, pentru ca l-am rupt deja la prima masturbare. Si prost esti tu ca zici de alti fara sa-i cunostiwinking. Capito? Ciaules!

| Happyjump a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Si vrei sa-ti spun deșteapta? Te masturbezi la 14 ani! Ce dracu'!

| Skilline2012 a răspuns:

S-a dus sigiliul rolling on the floor

| Hitback a răspuns (pentru Skilline2012):

laughing))))

| MădălinaDinu explică (pentru Skilline2012):

N-are cum sa ma dezvirginez abia a-1000 oara cand ma masturbezwinkingwinking maxim a-5a sau a-10 oara, dar nici chiar asa. Hai jet.

| Skilline2012 a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Jet oceanic? ^^

| Maree1 a răspuns (pentru Skilline2012):

rolling on the floor))))

| AnnaBanicaxD a răspuns:

Felicitari tocmai te-ai infectat, ai nevoie de un consult ginecologic avand in vedere ca ai doar 13-14 ani esti parasuta trebuie sa mergi cu mami sau tati, sa vezi atunci batalie cand afla ca nu mai esti.laughing) parasuta mica risti sa nu mai faci copii nici-o data happy...crezi ca daca nu mai esit sigilata esti smechera? sau ca ti se dezvolta corpu? NUNU Doar ca te-ai facut de ras happy pune burta pe carte si invata ce e aia un sistem reproductiv dar generatia facebou e prea distrusa.

| MădălinaDinu explică (pentru AnnaBanicaxD):

Atat de amuzant incat am uitat sa rad! Tu nu stii ca colul uterin se poate si zgaria? Esti proasta de bubui ''smechero''! Nu ma cred smechera pentru ca mi-am rupt himenul, am facut-o de mult! Si nu m-am infectat draga tu, jito, mai du-te si spalate la gura ca mananci **** intr-unawinkingwinking Hai, jet, ca ma seci proastowinking

| Skilline2012 a răspuns (pentru AnnaBanicaxD):

Bine zis, dar cam directa laughing

| Skilline2012 a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Cica' si-a rupt de mult himenul rolling on the floor))) ce petarda.