Buna
Ce varsta ai? poate esti in perioada CM?
Poate ai bruscat acel loc cu un obiect mai dur? unghiute ceva?
Mai da ceva detalii.
Sarbatori fericite
Pentru ca esti proasta! Nu te mai masturba la gradinita! Ti-ai rupt himenul, bravo, curioaso!
Am 14 ani. am mai facut-o de multe ori. Am incercat cu 2 degete cred ca a-4a oara, dar nu eram bine lubrifiata... cel mai probabil cred ca m-am zgariat, dar nu sunt sigura. As vrea sa stiu daca cineva a mai trecut prin asa ceva
M-am masturbat de multe ori, nu cred ca ma dezvirginez la a-1000 masturbare dragutule dispari.
N-are cum sa ma dezvirginez abia a-1000 oara cand ma masturbez maxim a-5a sau a-10 oara, dar nici chiar asa. Hai jet.
Auzi?! Nu sunt la gradinita ci la liceu, himenul n-are cum sa mi-l fi rupt, pentru ca l-am rupt deja la prima masturbare. Si prost esti tu ca zici de alti fara sa-i cunosti. Capito? Ciaules!
La 14 te gândești la chestii din astea?! Pfff! Cum vreti voi o tara mai buna pentru noi, tinerii, daca la 14 ani amarati va masturbati in loc sa invatati? Faceti tara de rusine!
Si vrei sa-ti spun deșteapta? Te masturbezi la 14 ani! Ce dracu'!
Felicitari tocmai te-ai infectat, ai nevoie de un consult ginecologic avand in vedere ca ai doar 13-14 ani esti parasuta trebuie sa mergi cu mami sau tati, sa vezi atunci batalie cand afla ca nu mai esti.) parasuta mica risti sa nu mai faci copii nici-o data ...crezi ca daca nu mai esit sigilata esti smechera? sau ca ti se dezvolta corpu? NUNU Doar ca te-ai facut de ras pune burta pe carte si invata ce e aia un sistem reproductiv dar generatia facebou e prea distrusa.
Atat de amuzant incat am uitat sa rad! Tu nu stii ca colul uterin se poate si zgaria? Esti proasta de bubui ''smechero''! Nu ma cred smechera pentru ca mi-am rupt himenul, am facut-o de mult! Si nu m-am infectat draga tu, jito, mai du-te si spalate la gura ca mananci **** intr-una Hai, jet, ca ma seci proasto