Daca nu este iubitul tau nu ai relatie cu el ci sunteti amici doar atat. Cel mai bine e sa il lasi si sa iti vezi de viata cu iubitul tau.
Ai iubit si vrei sa te culci cu A?
Pai si atunci de ce mai stai cu iubitul daca ai "fantezii ascunse" cu acest individ?
Si am o boala in viata mea,sa dau la currve sa bea, numai țuica si vermut, sa reziste la f*tut
Parerea mea ca esti tanara si trebuie sa ai o aventura cu acel baiat, pentru ca daca nu o vei face mai tarziu vei regreta pentru ca oricum cu prietenul actual nu o sa ramai o vesnicie cadaca ai fantezii cu altul nu il iubsti doar crezi ca il iubesti.
Nu am fantezii ascunse . M'a intrebat doar si i-am zis nu Faza cu iubitul este la panarama adica suntem impreuna asa... de panarama
Sa inteleg ca nu ai o relatie serioasa cu" iubitul ".mai bine lasa-l si incearca sa te impaci cu "A", daca tot ai dorinta asta arzatoare
Daca ai peste 14 ani 13 minim poti s-o faci pe riscul tau dar sa fii protejata... daca esti mai mica de 13 sugestia mea ar fi sa nu o faci pentru ca iti strici copilaria