| MartiniShoot a întrebat:

Hey TPU.Am si eu 2 intrabari:1.Este normal ca la 12 ani sa ai marimea penisului de 9 cm cand e "sculat" 2. Ce se intampla cand te dezvirginezi adica se simte sau... Dau funda +vot

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Nu conteaza marimea.Pana la 18 ani oricum creste.Cand faci sex, sa stii ca doar primii cm ai vaginului unei femei sunt excitabili, iar acolo orice penis ajunge.Un penis mare(peste 13 cm)provoaca durere.Penisul mic si cel normal sunt ok.Cei mai multi baieti au un penis normal.
2.Cand un baiat se dezvirgineaza, fraul preputului(ata)se rupe si simte o usoara usturime sau ii curg cateva picaturi de sange.S-ar putea sa nu ti se rupa, daca te protejezi.
http://www.raspunsuri.info/......-la-baiat/

8 răspunsuri:
| Ionica9119 a răspuns:

1. laughing)
1, 5: Un penis nu e ''sculat'' ma nene! E in erectie! Tii minte? E-R-E-C-Ț-I-E. Nu cu T. Cu Ț!
Si in sfarsit
2. Vei vedea atunci. Nu toti baietii patesc la fel. Pe unii ii doare. Altii mai masochisti, prelungesc durerea laughing. Unii nu simt nimic (poate-s nesimtiti...thinking). In fine, nu trebuie sa iti faci tu griji despre asta acum. Mai asteapta si tu.

| YONTU a răspuns:

Salut! happy
1. Eu la 13 ani il am de 11 cm "sculat"!
2. La dezvirginare te simti bine atat!

| aida009 a răspuns:

Vezi-ti de masinutele de jucarie si de desenele animate. Lasa tu marimea penisului si dezvirginatul, ca pana acolo mai e mult.

| LeOnISs a răspuns (pentru aida009):

De unde sti? poate ca el vrea sa se apuce mai devreme

| IMC90 a răspuns:

Mai taie din el

| draky90 a răspuns:

Mai nene, maine-poimaine auzim ca intreaba despre nunta si cum sa-ti faci rate-n banca, vedeti-va de biciclete si fotbal, va distruge tv-ul si redtube-ul laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru tine e anormal si faptul ca ai penis. Ai avea nevoie de un pic de inteligenta nu de cm.

| aida009 a răspuns (pentru suntserios):

Adevarat.