Spune-i adevarau cand ai timpca te-ai despartit de el doar pentru ca ai aflat ca el dorea asta si ai vrut ca el sa fie fericit.dar nu intelegi acum de ce spune ca "poate un pic mai mult"...sarutul e ceva normal, nimic iesit din comun cat despre "ce ai auzit"te-ai asigurat macar ca a fost adevarat?
Da. Am patit si eu la fel. Acum ca voi fetele v-ati despartit de noi. Noi baietii avem impresia ca nu ne mai placeti. Si de asta asteptam sa spuneti voi primul cuvant ca sa fim din nou. Cel putin asta-i impresia mea.
Poate atunci cand a zis mai mult ca la un prieten se referea ca la o sora sau la un frate dar daca nu risti nu castigi! Nu poti pune pe cineva sa intrebe pentru ca mai toate fetele recurg la astfel de gesturi si i se va parea banal.Nu ai alta solutie trebuie sa-l intrebi. Oricum orice va spune nu va trebui sa ramai suparata pe veci.treci peste! Profita de viata dar oricum iti tin pumnii sper sa dai lovitura.
Amandoi sunteti niste prostuti pentru ca va placeti reciproc si nu faceti nimic sa fiti impreuna