Eee...da, asa se pare.
E o iubire adolescentina.Fa-ti curaj si spune-i.Sau macar opreste-te cu "sa-l fac gelos". Daca-ti place de el, si se pare ca si lui de tine ...treceti mai depaarte.Nu lasa sa se puna rugina peste sentimentele voastre, ca e pacat...ele se pierd.
Faza ca "lasa sa treaca timpul ca sa vezi cu adevarat ce simti", nu prea merge...e iubire adolescentina, astea trec.
Treci la atac, macar cu o altfel de atitudine.Zambeste-i ca nu te doare gura.
Daca nu poti sa-i vorbesti, doar zambeste-i dulce..nu ironic . Asta n-ar prea merge.
Off doamne ma crezi ca orgoliu nostru tine de 2 ani )))) si cand am fost la un concurs la premiere unde a fost si el intreba da mari cat a luat cum se simte mereu imi auzeam numele si cand m-au chemat sa-mi dea premiul de la dans face el un oo pervers si ma aplauda si iar se uita asa de dragut la mine :X:X:X; si a doua zi i-a trecut si nici nu ma mai salutat da tot se uita
Heii. este clar ca te placee. Nu il mai face gelos. Fa tu primul pas. du-te spune-i ca il iubesti. Daca nu o faci prea curand s-ar putea sa regereti atunci cand acel baiat se plictiseste.
Nu vad ce ai pierde daca iai zice. Teai scapa de o povara de pe suflet. Si in al 2lea rand ai putea avea o relatie cu el. Lasati orgoliul dintre voi. Iubirea conteaza cel mai mult. Spune-i totul inainte sa il pierzi. Asa am facut si eu cu um baiat. dar nu am facut nici unul primul pas. Asa ca l-am pierdut. Nu afce si tu aceeasi greaseala ca si mine. O sa vezi ca totul o sa fie bine. :*
Fiecare dintre voi va credeti buricul pamantului. Bineinteles ca gresiti si suferiti, dar stati cu nasul pe sus si gura cascata. Nu sunteti singurii!