Daca-si regreta actiunile, o iert.
Daca se faleste cu asta, ii dau papucii.
Buna ziua.Pe timpul meu feciorul trebuia sa se duca la tatal fecioarei si sa-i ceara mana era inadmisibil ca ea sa nu mai fie fata mare.
Depinde daca traieste in trecut sau in prezent. hai sa fim seriosi, baietilor le plac virginele din alte cauze si daca ar putea, dupa ce le dezvirgineaza, le-ar face din nou virgine.
Intrebarea a fost adresata baietilor, nu fetelor.
Esti cumva shemale si nu stim?
Habar n-ai ce e un baiat, numai te bagi si tu in seama ca musca-n lapte
Da, sunt. de ce? esti invidios? ma bag unde vreau, nu am nevoie de aprobarea ta, sunt majora si vaccinata.
XD si ce are vaccinul de-a face cu discutia noastra?
Nu-s invidios pe tine, numai m-am scarbit de atatea jigniri fara rost venite din partea fetelor.
De unde stii ca sunt fata? ai citit in stele?
Nu vreau sa te fac de rusine asa ca, gandeste-te la ce ai zis...
E tarziu si sunt obosit. la ora asta neuronii mei nu mai functioneaza asa de bine. adevarul e, ca dupa un ecran pot fi orice vreau. pot fi si o planta, dar ne abatem de la subiect.
Tu chiar esti un baiat! -.- acum-mi explic inteligenta extraordinara.
De unde stii ca sunt un baiat? poate sunt 2 baieti... la asta te-ai gandit?
Nu, si simcer nici nu-mi pasa, noapte buna
No nu te oftica, ca glumeam si eu. de ce te superi si iti iei jucariile sa te duci in alta groapa de nisip?
Ok, zi-mi unde vrei s-ajungi?
Hai sa ne jucam impreuna. vrei?
Ok
Ma faci fericit.
Ma bucur, dar ce ne jucam?
Eu te leg si tu urli dupa ajutor. cu ce te leg?
Cu mainile tale
Mai am nevoie de ele. cu ce crezi ca iti astup gura cand urli? sau preferi sosetele?
Ce faci la ora asta pe net?
Oh, well take you sadistic threats to someone else
Boo, don't be upset. forgive me... please? pretty please? sad, sad face=>
Dar tu?
Eu ce? sa te iert? pentru?
Ok, te iert.
Daca vrei sa fii sadic(a), macar fii un pic mai romantic(a).
Pot sa fiu romantica? poate intru la corupere de minori...
XD
Ce e?
Nothin'
Te uiti dupa acest grafic:
15ani----------------25ani--------------->40ani
3%----------------40%------------------>90%
E bun graficul, dar ai uitat 10 ani 0%
))))) baietii tineri prefera femeile cu experienta, baietii in varsta prefera tinerele virgine.
Mai, eu preferam alea virgine si acum si atunci
Asa-i?
Nu conteaza pentru toti baietii in aceeasi masura.doar pentru cei mai pretentiosii cam 100% restul mai putin.de exemplu :prietenul meu dupa vreo 5 luni de relatie (fiind virgina)l-am intrebat ce ar face daca nu as fi virgina ce crezi ca mi-a raspuns? daca nu as fi tinut la tine m-as fi despartit de tine in sec 2. si dupa 1an si 8 luni eee... a zis ca nu m-ar mai lasa pentru niciuna
Omfg iti bati joc de mine virginitatea ma intereseaza pe mine atata timp cat ma iubeste ea si eu o iubesc ma doare undeva de cat de virgina e conteaza sa fiu cu ea impreuna sper ca ti-am fost de ajutor
Dacă vrei sa o iei de nevasta contează puțin dacă doar o iei de prietena de loc
Mai mult de 90%....pentru ca daca vrei so dezvirginezi trebuie sa ai rabdare si de multe ori nici nu reusesti
cdl42002 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DoinaDoinaDoina întreabă: