| SabinCrb a întrebat:

Am si eu o mica problema. Iubesc la nebunie o fata, o stie, dar mereu zice ca suntem doar prieteni. Ea are un iubit cam de o saptamana, cu care nu prea se intelege. A zis ca l-a ales pe el deoarece eu cica dau raportul a ce vorbim la un prieten. Adevarul este ca nu i-l dau, avem incredere unul in altul, ii spun mereu ca o iubesc, si i-am facut si iubitul gelos laughing) Ce pot sa fac ca sa putem fi impreuna, fiindca fara ea nu pot trai! Ma omor! Raspuns? Dau funda, desigurwinking

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

Ori o lasi in pace si o faci sa regrete ca l-a ales pe el, ori te lasi pagugas, caci mai exista destule fete pe lume, una mai speciala ca alta.
Mult noroc!

16 răspunsuri:
| Mozurov a răspuns:

Tipule am un raspuns realist, dar nu o sa iti placa...
Tu cu tipa aia daca te-a catalogat prieten nu mai ai sanse cu ea.De ce? Pentru ca asa e psihologia feminina.
Si fi linistit poti trai fara ea;)
Vezi ca e un site care abordeaza toate probleme astea si le si explica pe larg.
http://www.artaseductiei.ro

| SabinCrb explică (pentru Mozurov):

Deci cum zice aici, o ignor, imi vad de ale mele, pana o sa-mi duca lipsa?

| Mozurov a răspuns (pentru SabinCrb):

Da,este o tactica.Da va trebui sa o ignori si sa rupi contactul cu ea cateva luni.Tu in timpul ala iesi cu alte fete (si daca poti sa o faci sa afle chestia asta e perfect big grin ). Dupa timpul ala ii spui sa iesiti in oras.Cred ca e subinteles ca nu mai ai voie sa ii tot asculti problemele, sa o asculti cum iti vorbeste despre alti baieti..Si cel mai important lucru trebuie sa o atingi cand o sa iesi la intalnire cu ea.

| AlexDrHouse a răspuns:

Sunt fata si din moment ce ti-a zis ca sunteti doar prieteni, inseamna ca vrea sa ramaneti doar prieteni. dar nu poti stii niciodata. daca e o fata careia sa ii pese de comportamentul tau si nu numai de aspect, poate ai sanse. fii cel mai bun prieten al ei.in timpul asta o sa fii aproape de ea, o sa fiti doar prieteni cum "vrea" si o sa il faci gelos si pe iubitul ei.winking pooate se va atasa de tine smug

| SageKid a răspuns:

Poti sa fi tu cat de bun cu ea,intelegator,sau cum vrei tu,ea tot nu o sa te vrea,o sa aleaga mereu pe altul. Sfatul meu:las-o,pierzi timpu,de preferabil sa rupi si prietenia, nu ti-o zic din rautate, da nu prea o sa fi asa fericit cand o sa-ti povesteasca amaunte,, picante'' din viata ei cu actualu iubit sau viitoru, asta mai ales daca sunteti si prieteni buni.Si inca un mic sfat, ca sa eviti lucruri de genul asta pe viitor, nu te mai imprietenii mult cu fetele, ca iarasi ajungi in,, friendzone"" si povestea o sa se repete.Mult noroc

| SabinCrb explică (pentru AlexDrHouse):

Deja l-am facut gelos pe el... Ideea e ca el e cu 4 ani mai mare decat ea, crezi ca o sa le mearga?

| AlexDrHouse a răspuns (pentru SabinCrb):

Cu 4? rolling on the floor cati ani ai? daca nu te superi ca intreb

Eu 14, ea 14, el 18

Haha. exact cum ma gandeam. la 18 ani un baiat nu e cu o fata mai mica decat pentru un motiv:sa faca sex si cum astea mici sunt si 'usor de fraierit" a gasit fata perfecta. tu fii la curent cu tot ce se intampla cu ea si cum ti-am spus, fii cmbp-ul ei si impiedic-o(daca e cazul) sa faca un act care o sa ii dauneze mai tarziu.

| andda123 a răspuns:

Buna. Parerea mea e sa nu pari prea disperat. Comporta-te frumos cu ea, fa-o sa aiba incredere in tine si respecta-i deciziile. Poate nu e pregatita sa aiba o relatie cu tine, acum sau pur si simplu crede ca dupa ce nu veti mai fi impreuna nu veti mai fi prieteni ca alta data.

I-am zis si eu, dar nu m-a crezut...:-s

| SageKid a răspuns (pentru AlexDrHouse):

Da, dar vechea poveste:la final ea o sa-i multumeasca ca ii este un foarte bun prieten.Si o sa-si gaseasca pe altul.Pe el cu ce il ajuta?

Bineinteles..este orbita de "frumusetea" lui laughing are o incredere oarba in el. nu ar trebui sa aiba de aface cu unu atat de mare. el sa-si vada de viata lui si ea de a ei si ar trebui sa fie cu tine smug

Stii cum zic, "Nu conteaza varsta"

Daa nu conteaza cand ala tanjeste dupa pi2da aleia si ea nu isi da seama. laughing

| Slabutzu a răspuns:

Bai Carbitwinking eu zic sa o lasi in pace, nu merita, ai pus prea mult suflet si ea isi bate jok.Asta e.Fa-o sa regrete ca nu te-a ales pe tine.Bafta!