Da,la inceput doar putin ca "iti rupe ata" [sa zic asa mai frumos ].
Dar dupa aia iti trece. Nu mai simti nicio durere. Aceea dureaza maxim 1 min. E doar de moment.
Esti nehotarata a?
Nu ai de ce sa iti faci griji. Imagineza-ti ca iti faci vaccinul. Cam acea "durere" o simti si cand te dezvirgineaza
Bafta
A.nu m-am gandit.
Poate esti baiat
La baieti nu stiu cum e :]]
Am inteles ca le ei nu ar durea
Poate sa doara la fete, depinde de organismul fiecareia, dar nu e o durere insuportabila. E durere si placere in acelasi timp.Nu ne-ai spus, esti baiat sau fata? Nu te grabii sa afli pentru ca inca esti micuta, mai ai timp. Pana atunci informeaza-te despre absolut orice, pentru ca poti gasi pe internet raspunsurile la toate intrebarile tale legate de aceasta tema. Informeaza-te mai ales despre riscuri si ce trebuie sa faci. Bafta!
Buna.te corectez.la fete se rupe himenul...
si daca e baiat se zice ca "se rupe ata"
asa stiam eu.
Si sa se gandeasca bine cu cine isi incepe viata sexuala :* si daca merita.:* sa nu regrete cumva
Nu știu dacă ești fată sau băiat, dar viața sexuală implică multe responsabilități și trebuie să înveți multe înainte să îți începi viața sexuală, inclusiv cum trebuie evitată o sarcină nedorită!
Fetele ar trebui să își înceapă viața sexuală după 18-19 ani și băieții după 17 ani și jumătate -18, dar tinerii din ziua de astăzi sunt „ foarte grăbiți", să își înceapă viața sexuală, la vârste cât mai mici.
.Se.ntampla sa.ti placa si sa mai vrei odata, si.nca.odata.si.nca.odata.nu te mai saturi;-). have fun!
Eu nu am nimic cu tine dar ar trebui sa te informezi mai bine
nu te'am jignit cu nimic asa ca relax
oke?
gurita mica:*
nu sari in sus ca mingiutza
a fii corectat de cineva nu e o rusine
aaa
si nu stau sa imi pierd timpul certandu'ma cu tine
Ti se pare ca ne certam?
Eu nu am nimic cu tine, nu te cunosc - nu ma cunosti
Buuun. Fara "gurita mica" ca nu sunt nici macar amica ta. Multumesc.
Nu imi e rusine sa fiu corectata. Dar am specificat ca am zis "se rupe ata" sa sune mai frumos. In fine.
Eu cred ca sunt un om, o persoana fizica, nicidecum o "mingiuta". Glumitele astea pe care le faci cu copilasii tine-le pentru tine, ok?
O seara placuta.
))
te'ai gandit mult pana sa raspunzi?
In primul rand scumpete hythy nu a specificat daca e fata sau baiat. Corect? nu ar fi mai bine daca am zice ambele cazuri?
Este toti pentru Unul.si ne ajutam unul pe altul nu sa ne luam unul de altul
Prima data mi s-a parut a fi fata. Apoi am crezut ca e baiat. De aceea am dat doua comentarii. Bineinteles nu ai observat.
Ai terminat cu "gurita mica" si ai inceput cu "scumpete"? :]]
Eu nu am nimic cu tine. MA REPET
Se pare ca tu ai ceva de nu poti sa te calmezi si sa nu mai dai comentarii aiurea.
INCA O DATA : O seara placuta :]
Vorbesc cum vreau eu nu am de ce sa iti dau tie explicatii
si nu ai nici un drept ca tu sa ma comanzi pe mine. Dau cate comentarii am eu chef
o seara placuta si tie.
"ma repet"? sau "mai repet"?
anonim_4396 întreabă: