E doar o obsesie determinata de faptul ca ai prea mult timp liber. Incearca sa inveti mai mult, sa-ti ajuti parintii in casa cat mai mult si, in general, sa nu ai timp liber aiurea. vei vedea ca iti va trece.
Bună.
Este posibil să te îndrăgostești din prima, nu ai experiență și mică de ani.
Ai grijă de tine.
Pa, pa.
Eu cred ca e doar atractie fizica din partea ta, nu stiu daca si din partea lui. Eu cred ca ar fi mai bine sa iti iei gandul de la el. Eu cunosc astfel de baieti care isi schimba iubitele de cate ori au ocazia. Posibil sa poti fi cu el, dar asta nu cred ca va tine mult timp. Si vei fi vorbita de el cu altii baieti, si poate minti si alte lucruri. Nu cred ca ti-ar face placere. Mai bine stai la locul tau ca oricum nu e doar el pe pamantul asta. Bafta!
Bună.
Dacă el este genul care-şi bate joc de fete şi nu are sentimente, mai devreme sau mai târziu îşi va da seama că acea fată de care şi-a bătut joc sau acele fete de care şi-a bătut joc chiar îl iubeau, mă rog asta e problema lui.
Ce zic eu? Eu zic să-ţi găseşti alt băiat, pentru că el mai are jumătate de an şi pleacă din generală, iar o relaţie între voi 2, tu în generală şi el la liceu cu MUUULTE fete străine, nu prea ar avea rost, având în vedere că-şi bate joc de fete. Alt motiv ar fi că nu ar vrea nimeni să suferi pentru un băiat cu care nu ai vorbit de multe ori şi nici măcar nu îl cunoşti. Îţi zic că sunt mii de băieţi în lumea asta, mai aşteaptă până găseşti băiatul potrivit pentru tine.
Uită-l, ţine-ţi mintea ocupată cu altceva, nu e greu. Cu voinţă vei reuşii.
Succes :*.
Salut, sansele intr-adevar sint putime, mai ales ca toata scoala il place.Eu cred ca nu trebuie sa te bagi, astfel da baieti sint periculosi, ei mai itii atrag atentia apoi isi bat joc de sentimente. Nu face atentia ta.Iar gindurile la el odata si odata vor disparea am avut si eu acelasi caz, nu ameritat.