| Tasya05 a întrebat:

Am si eu o 'problema'.Am aproape 14 ani, sunt in clasa a 7. a. Este posibil sa fiu indragostita de un baiat cu care am vorbit doar o singura data? E un baiat la mine in scoala, care e in clasa a 8.a. El e genul ala de baiat, dupa care toate fetele sunt innebunite. Fetele il urmaresc, si il fluiera cand trece pe coridor laughing)). Odata, o fata de clasa a 6. a a intrat peste el in wc laughing).Nu stiu ce sa zic, ma gandesc numai la el.Numai pot sa imi iau gandu de la el sad.De fiecare data cand il vad pe coridor, pur si simplu, ma blochez. Caracterul lui e cam naspa, adica vorbeste urat rauuu, si am auzit ca isi cam bate joc de fete (e genul care are o iubita pe saptamana). Chiar nu stiu ce sa fac, mai mult de jumatate din fetele din scoala sunt indragostite de el. Si ce sansa am eu?laughing. Niciuna. Singura conversatie pe care am avut.o cu el a fost gen: 'El: Buna. Eu:Buna. El: Si pe tine te.a dat afara de la ora?laughing Eu: Mda'. Atatttt. Si asta s-a intamplat in scoala, cand in timpul orelor cand am fost data afara de la ora, la fel si el laughing.Am o colega in clasa care este 'prietena' cu el. Si ieri, a vrut sa mergem la el la clasa. Si am mers cu ea, pur si simplu cand am vazut ca a iesit din clasa, si vine spre noi, m-am inrosit toata. Aveti vreun sfat, ceva? Chiar nu stiu ce sa fac, mereu imi zic in gand 'Pfff, nu sunt indragostita de el. Nu, nu sunt.' Dar de cateva zile ma gandesc numai la el, si e ciudat pentru ca am avut o singura data o conversatie, si aceea a fost banala. Ce pot face?sad

6 răspunsuri:
| Ykz a răspuns:

Bună.

Dacă el este genul care-şi bate joc de fete şi nu are sentimente, mai devreme sau mai târziu îşi va da seama că acea fată de care şi-a bătut joc sau acele fete de care şi-a bătut joc chiar îl iubeau, mă rog asta e problema lui.
Ce zic eu? Eu zic să-ţi găseşti alt băiat, pentru că el mai are jumătate de an şi pleacă din generală, iar o relaţie între voi 2, tu în generală şi el la liceu cu MUUULTE fete străine, nu prea ar avea rost, având în vedere că-şi bate joc de fete. Alt motiv ar fi că nu ar vrea nimeni să suferi pentru un băiat cu care nu ai vorbit de multe ori şi nici măcar nu îl cunoşti. Îţi zic că sunt mii de băieţi în lumea asta, mai aşteaptă până găseşti băiatul potrivit pentru tine.
Uită-l, ţine-ţi mintea ocupată cu altceva, nu e greu. Cu voinţă vei reuşii.

Succes :*.

| Satango a răspuns:

Eu cred ca e doar atractie fizica din partea ta, nu stiu daca si din partea lui. Eu cred ca ar fi mai bine sa iti iei gandul de la el. Eu cunosc astfel de baieti care isi schimba iubitele de cate ori au ocazia. Posibil sa poti fi cu el, dar asta nu cred ca va tine mult timp. Si vei fi vorbita de el cu altii baieti, si poate minti si alte lucruri. Nu cred ca ti-ar face placere. Mai bine stai la locul tau ca oricum nu e doar el pe pamantul asta. happy Bafta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E doar o obsesie determinata de faptul ca ai prea mult timp liber. Incearca sa inveti mai mult, sa-ti ajuti parintii in casa cat mai mult si, in general, sa nu ai timp liber aiurea. vei vedea ca iti va trece.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este posibil să te îndrăgostești din prima, nu ai experiență și mică de ani.
Ai grijă de tine.
Pa, pa.

| WITCHgirl a răspuns:

Salut, sansele intr-adevar sint putime, mai ales ca toata scoala il place.Eu cred ca nu trebuie sa te bagi, astfel da baieti sint periculosi, ei mai itii atrag atentia apoi isi bat joc de sentimente. Nu face atentia ta.Iar gindurile la el odata si odata vor disparea am avut si eu acelasi caz, nu ameritat.

| KaRa23S a răspuns (pentru Brigaela):

Ca bine ziceti. Cred ca ma regasesc si euhee hee, desi sunt ceva mai mare decat persoana care a pus intrebarea. Acum insa depinde, insa ceea ce a povestit fata are leac in ceea ce ati spus.