Cheia problemelor de genul e SINCERITATEA, adica, spune-i sincer sa nu forteze nota asa, si sa se rezume la o relatie amicala, ca e mult mai okay.
Daca nu o sa spui nimic, el o sa tot traga de tine si nu cred ca o sa-ti placa.
Succes!
Spune-i ca nu il vezi decat ca pe un amic. Nu il lasa sa isi faca iluzii degeaba, nu e corect.
Replici ca "ce faci frumoasa" sau "buna frumy" apartin generatiei fb de trepanati mintali. Conversatii cu prescurtari in care limba romana e schilodita va sunt specifice. Cat despre boul ala care a sarit pe tine - a vrut si el sa isi goleasca... ceva. Invatati sa socializati fata in fata, nu pe fb - va schiloditi si voi ca suflete si ii faceti si pe altii sa creada ca pot apartine acestei generatii defecte de debili care stiu sa scrie kkk :d lol etc... Deci ca sa vorbesc pe limba ta: DA-I JET! Na ca am mai invatat si eu ceva modern la 30 si ceva de ani! Hai pa!
El procedeaza intr-un mod masculin functional, adica te gaseste atragatoare si se da la tine.
Tu actioneaza feminim delicat dar FERM:
Ii scrii foarte clar ca nu este genul tau si indiferent cat te-ai forta nu ii vei putea acorda atentie mai mult decat unei alte cunostinte/rude/amic(e).
Daca nu intelege, il ataci asa subtil, gen - de ce te agati, esti disperat?-, - te refuza fetele-, - vrei sa vorbesti si cu mama sa iti confirme cu poza si adresa in fata ca nu esti genul meu?-,- am vreo obligatie sa ma indragostesc de tine?-... intelegi? genul de intebari care l-ar face si pe Iisus sa te urasca in 3 replici!
Hai, scapa de el mai repede si nu mai da FB la toti onanistii de la alte scoli!
Îi spui că nu ai aceleaşi sentimente pentru el şi o să înţealagă, dacă n-o să înţeleagă, e idiot!
Buna. Pai spune`i in fata ca nu`ti place de el, si ca vrei sa-l ai doar ca amic langa tine.Fa`l sa intelega Si daca va intelege, si se va potolii, poti sa-i dai si nr, ca sa mai vorbiti asa prieteneste Doar sa nu sara calu`, si sa inteleaga de vb buna ca nu vrei nimic mai mlt, decat o simpla prietenie :*
Daca ai poze cu tine pe facebook spune-i sa isi descarce una pe telefon si sa treaca la treaba, altfel da-i tu una si ai rezolvat aceasta problema el cu poza, iar tu fara stress
Fii sincera cu el si spune-i ca nu este genul tau. Fata mila! Fii dura ! Good luck