Maxim .asa sunt toate si apoi mai zis ca sufletul conteaza.ma voi face popa cand va conta sufletul doar in ochii unei domnisoare
Afla mai multe despre el, nu te uita doar la exterior, fa-ti curaj vorbeste cu el pe fb, si vezi cum se poarta cu tine.Intreaba-ti prietenele daca il cunosc si sa iti povesteasca despre el.
Pentru ca are prietena,eu nu m-as amesteca.
Sincer.
Nu are importanta ce fel de relatie are,mai puternica,mai putin puternica,nu as desparti o pereche,i-as lasa sa se desparta singuri,foarte clar.
Pe urma,as incerca sa-l cunosc,nu numai un corp bine lucrat ar trebui sa te atraga,ci si ce cap detine respectivul corp.
De multe ori fetele se supara ca baietii le vad ca pe niste obiecte,sani,fund si nimic altceva,aici si tu ai facut exact ca toti acesti baieti...
Omul,orice om,are un suflet, o minte, sentimente si trairi, conceptii si principii care ti se pot potrivi sau nu! Nu sunt toti baietii frumosi niste genii si invers...
Asa ca, sfatul meu ar fi sa nu fii superficiala si sa cauti mai multe date despre el.Cum e, cum gandeste, ce fel de caracter are...si daca tot merge la piscina,mergi si tu mai des, iar daca-l vezi, poftim, fa-i cu mana sau incearca sa-l cunosti chiar.
Dar, nu desparti perechi...
Dupa parerea mea ii poti spune ce simti pentru el dar nu trage la mai mult, are prietena nu ai de ce sa te bagi, toti baietii se uita dupa fete, mai stii de ce se uita si el la tine daca are prietena? Te-ai gandit daca e gagicar sau nu? Ai grija, si succes!
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: