Cine te impiedica sa incerci?
Eu mi-am gasit iubirea vietii in acelasi mod, reticent fiind! cand am vazut fata, nu mi-a venit sa cred cat de frumoasa este.Intr-o doara am vrut sa o vad. De fapt ea a venit in Bucuresti din Targoviste, si am sunat-o pe mobil si am 'intepenit ' sa vad ca era cea mai frumoasa fata, ziceam acum ca nu e de mine, dar a fost!
Curaj, incercarea moarte nu are.
Iti multumesc extrem de mult. Voi incerca tot posibilul sa fie bine
Poate nu e cazul sa te arunci cu capul inainte dar in orice caz daca tu il placi acorda timp acestei relatii. Important e ca v-ati vazut,v-ati placut si ati pastrat legatura. E clar ca si el te place din moment ce nu a intrerupt legatura cu tine. Daca te ia in serios, asta ramane de vazut, e prea devreme acum pentru concluzii de genu'. Mai ai rabdare, nu ai motive sa te indoiesti de el acum, poate chiar are treaba. Lasa indoielile pentru moment si bucura-te de sentiment. E tare frumos sa fii indragostita!
Ia spune-mi, in weekend nu poate venii la tine? Eu cand m-am indragostit prima data nu stiu daca dormeam 2 ore noaptea, mergeam si la servici dar mergem si sa ma intalnesc cu o fata, ieseam de la munca la ora 17 iar la 18 aveam tren la Targoviste, stateam toata noaptea cu ea si dimineata la 4-5 plecat spre Bucuresti. La voi este distata mai mare dar in weekend te poate vizita, macar de 2 ori pe luna
Poate venii...nu stiu ce sa mai zic, as fi vrut sa fiu si eu la fel de norocoasa ca fata de care te-ai indragostit prima data dar se pare ca nu sunt . Cred ca o sa o las mai moale, sa ii zic ca daca vrea sa ma vada sa vina el la mine. Iti multumesc!
Incearca sa nu-l mai suni o saptamana, sa vezi care sunt reactiile sale
Sigur va fi, merci de premiu, nu-l merit, am fost cam hotoman, bazandu-ma pe o mica -mare experienta. Never give -up.Viata este atat de surprinzatoare, incat nu poti sa o banuiesti, sa-ti faci calcule anterioare.