Nu dragul meu, nu am lins și nici nu voi linge pentru că nu sunt bolnav mintal.
Cred ca am fost prea scurt in ceea ce am spus.
Nu este nimic rau in a linge picioarele. Este doar un fetis. Foarte multi oameni au diferite fetisuri, unele chiar care fac rau.
Da, am lins si am supt degetele iubitei si iubitului meu. Iubitei nu-i place, iubitului ii place.
Trebuie sa te adaptezi dorintelor partenerei. Daca fetei nu-i place, trebuie sa-i respecti vrerea.
Repet, nu este boala, este un fetis.
Au, bi?
M-ai lovit în inimă cu acea evaluare, mi-a ajuns până la heterozomii Y.
Ai punctat foarte bine: e doar un fetis inofensiv. Nu stiu de ce altii il vad asa dezgustator si degradant. Omul are o preferinta aparte pentru aceasta parte a corpului...asa si? Atata timp cat e consimtit si partenerului ii face placere orice e permis in dormitor. Si eu sunt bi si am avut iubita care avea o astfel de preferinta pentru picioare. Nu m-a deranjat deloc. N o vad ca pe o chestie bolnava.
Nu mi-am lăsat picioarele linse de cineva și nici eu nu am lins cuiva picioarele. Dar dacă vrei o experiență cu picioare, poți merge desculță prin iarbă și te vei relaxa.
Iarta-ma, dar n-am vrut sa-ti fac rau. Totusi e bine ca nu ai avut atac de apoplexie.
Ai dreptate. Sexologii spun ca nu este pervers nimic in sex daca este agreat de ambii parteneri.
AlexEjmecheru întreabă: