| Jhonny312 a întrebat:

Hey,TPU! Am un footfetish.Voi ce parere aveti despre asta? Ati avut vreo experienta cu asa ceva? Va plac si voua picioarele? Adica sa le lingeti, sa le faceti masaj si altele?

9 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Nu. Nu ne place. Pot fî o grămadă de bacterii şi ciuperci pe acolo, chiar dacă e vorba de o persoană îngrijită.

| Adry05 a răspuns:

Imi place sa primesc masaj la picioare, asa ca te invit sa mi le masezi. laughing)))

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Eu am un fetish cu gramatica. Mama, mama ce imi place.

| Jhonny312 explică (pentru Adry05):

Chiar as vrea asta.Cum facem?

| Luha_Elena_Lavinia_1998 a răspuns:

Pai, mie mi se pare scârbos, dar nu te judec, fiecare om e diferit și încerc să i înțeleg fiecăruia gândurile. Dacă simți nevoia să o faci, do it! Te vei convinge singur dacă i okay sau nu.

| Freya1 a răspuns:

Nu ştiu dacă se numeşte aşa şi în cazul meu.
Şi mie îmi atrag atenţia picioarele oamenilor, dar pentru faptul că aşa pot să trag o concluzie că omul acela este unul îngrijit. Nu mă deranjează să stau pe picioarele partenerului meu spre exemplu sau să îi fac masaj. Vorba aia, poate l-ai controlat şi atins în zone mult mai ciudate şi intime decât picioarele.
Dar în acelaşi timp îmi place că partenerul meu să le ofere o atenţie aparte picioarelor mele, deci practic un sfert sau jumătate de fantezie şi plăcere în legătură cu fetişul ăsta am şi eu.

| Jhonny312 explică (pentru Freya1):

Off,te inteleg.Dar sa fie clar mie imi plac doar piciarele fetelor, nu si ale baietilor.Crezi ca am putea vorbi?

| Freya1 a răspuns (pentru Jhonny312):

Eu doar ţi-am răspuns la întrebare din punctul meu de vedere şi cum fac eu. Nu caut partener de fetiş.