Vad ca astepti raspunsuri de la fete dar daca nu te deranjeaza am sa-ti spun si eu parerea mea. Nu ai de ce sa-ti faci griji sau sa-ti para rau.
1.Ea a insistat sa ti-l arate!
2. E fostul, nu actualul!
3. Daca el nu mai tine la ea e clar. Nu ai de ce sa te framanti. V-ati placut, v-ati simtit bine amandoi.
Chiar daca afla asta e. Nu trebuie sa te simti tu vinovata.
Din punctul meu de vedere un fost al unei prietene (mai ales unul la care tine inca) e total off limits. Din moment ce eu gandesc asa..iti dai seama cam ce rapsuns iti pot da.
Nu este ok deloc ce ai facut.
Nu ai fost sincera cu ea. Ea probabil se va simti tradata pentru ca statea si iti povestea ce simte pentru el iar tu te sarutai si-ti faceai de cap cu el in perioada aia. Tradare, tradare, de trei ori tradare! (asta e din "O scrisoare pierduta" de I.L.Caragiale - in caz ca nu stiai)
Concluzia : daca as fi prietena ta...as inceta sa mai fiu prietena ta.
As rupe legatura cu tine, nu pentru ce ai facut, ci pentru felul cum te-ai comportat. Ai aratat ca nu poti fi o buna prietena.
Sincer, daca prietena ta nu ar mai fi tinut la el, as fi zis ca e ok, dar acum, nu prea stiu ce sa zic. Cred ca ar trebui sa-i spuneti amandoi. Daca ai fi prietena mea, m-as gandi foarte bine inainte de ati spune ceva...
Esti constienta ca atunci cand ea va afla va fi pentru ca i-a spus el, nu? Si, ia ghici, de ce o sa-i spuna?
Multumesc ca nu esti prietena mea!
beausingurlamasamea întreabă: