| dani97 a întrebat:

am un prieten care are fimoza( sper ca intelegeti despre ce este vorba) si tot imi spune ca a facut sex, dar eu nu il cred straight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight face:. poti face sex cu fimoza?rolling on the floor... nu e cam dureros?rolling on the floor... funda

9 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Fimoza laughing vai mamaaaaa laughing saracul de el.

| PurceluAtomic a răspuns:

Dar de tema la mate nu ti-a zis nimic?

| DNSK a răspuns (pentru PurceluAtomic):

Ce inseamna tema?laughing)

| PurceluAtomic a răspuns (pentru DNSK):

Chestia aia pe care trebuie s-o faci acasa in loc sa stai pe net

| DNSK a răspuns (pentru PurceluAtomic):

No vezi ca, cine lasa Facebooku pentru o tema la mate, care se poate copia in clasa? hai sa fim seriosi.
asa dor mi.e de teme, de scoala.

| Azµre a răspuns:

Da, poate face sex cu fimoză mai ales dacă a făcut cu prezervativ! Logic nu se va decalota penisul, dacă făcea fără risca să fie dureros și să facă parafimoză.

| BSwwatch a răspuns:

Daca are o problema de sanatate,ce e de ras in asta?, ca fiecare adolescent cu s-au fara fimoza minte in anumite situatii ca a facut sex, doar de-o sacapa basma curata, si daca nu minte? te-ar macina ideea ca el a reusit chiar daca are o problema, asa-i?

| NuMaContrazice a răspuns:

Sincer ....Doamne fereste! Cred ca l-a durut laughing

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

E clar ca minte! Nici macar n-a putut s-o introduca; probabil a tinut-o intre labii si...atat.Evreii si islamistii au preputul taiat la botez si nu mai au probleme.Numai ca ei sunt educati si nu se grabesc sa rupa vulvele fetelor naive, pentru ca vor fi pedepsiti si baiatul si fata.