N-are cum s-o doara cu prezervativ.Atat de incuiat esti incat sa nu gandesti? Te minte prietene, vrea fara prezervativ! Eu in locul tau n-as accepta asa ceva pentru ca sunt doar vrajeli. Vrei un copil?!
Dacă nu tu... atunci cine? :*
Si eu te iubesc!
Am spus că ținem secret!
Ok ok!:*
Daca nu este destul de uda normal k o doare k prezervativ deoarece nu "aluneca"asa bine si chiar nu minte pentru ca odata am trecut k acul prin ureche fara sa ramaie insarcinata si de atuncia nu mai vrea asa mult fara prezervativ! Inainte o faceam mult fara dar de cand sa int ce sa int ii este frica sa o faca asa mult fara!
Vorbesti prostii! Are lubrifiant pe el prezervativul dar ce sa facem daca tu folosesti de ala la 1 leu cu apa pe el!
Chiar dacă Cristiann se duce acel lubrifiant de pe el să cumpere lubrifiant și a scăpat de problemă dar mai mult ca sigur respectiva vrea fără...
Normal e clar dar baiatul nu-si da seama eu tocmai asta ii explicam!
Băiatul e prea mic să înțeleagă și aia la fel...
Aia poate chiar vrea un copil cu el si nu stie cum sa-l prosteasca. Poate are baiatu bani de dat!
Asta ca un off-topic.
Hai să îți zic alta bună... majoritatea vorbesc de sex în toate direcțiile dar când vine vorba de prezervativ o fac fără în cele mai multe cazuri le este rușine să cumpere am înâtlnit chiar aici pe TPU mulți adolescenți cărora le este rușine să cumpere...
Am bani de dat, am datorii la stat...
Pai sa le fie rusine ca dupa dau 1000 lei sa faca avort!
Asta e ce să le mai faci... nu vezi că sunt copii și nu-i duce capul. Să mai crească și ei și la urmă sex.
Vor sa experimenteze si ei placerile vietii!
El ca el că zice că are 18 ani da ea are 15 pentru dumnezeu...
Deyu95 intreaba:
Hey TPU ajutati-ma va rog cu sfaturi! Sunt k prietena mea impreuna de 1 an si 4 luni ne iubim foarte mult! Ea are 15 ani eu am 18 ani!
Eh cum ziceam? Are bani de dat daca afla taicasu alia!
Jar mănâncă precum calul lui harap alb să vezi cum zboară în depărtare
Clar! Fara gluma chiar o pateste daca afla taicasu si depune plangere!
Haha numai in rautate poti vb! In primul rand daca ar vrea fara cum spui tu atuncia nu miar cere sa o facem protejat si nu miar pune ea prezervativul! K la inceput cateva minute o facem fara si dupa aia spune ca ar fi mai bine cu pezervativ si daca asa era cum spui tu atuncia ar continua neprotejat nu miar mai spune sa o facem protejat!
Asa-i ca sunt rau?!
Nui adevarat! Mai intrebat k dc mi-am dorit o relatie k o copila.Pur si simplu m-am indragostit de ea si o iubesc foarte mult! Ea mai demult a vrt sa asi incepe relatia sexuala si mai tot timpul a intrebat k o facem si niciodata nu i-am raspuns DA cum facea alt baiat i-am raspuns "cum vrei tu daca nu vrei atuncia nu vreau nici eu daca vrei at vreau si eu si sa stai linistita ca din cauza asta n-am sa ma despart de tine daca nu o facem"Deci n-am fost eu persoana care tot o bateam la cap si asa mai departe ca am lasat dupa ea si i-am sp ca daca vrea mai asteptam si 3 ani ca daca iubesti o persoana rezisti atata timp desigur daca o iubesti at nu doar la sex te gandesti si asa mai departe!
Nui adevarat pot sa jur pe ce vrei tu k o iubesc si este o persoana f importanta pentru mine si nu stiu ce masi face fara ea dar daca nu crezi asta e
SI de ce sa ma despart de ea daca m-as putea abtine sa nu o mai fac! Miar fii greu recunosc dar gandindu-ma ca ii distrug sanatatea asa m-as putea abtine
Un lubrifiant....nu poate sa produca mai multa secretie daca nu este foarte excitata