Un lubrifiant....nu poate sa produca mai multa secretie daca nu este foarte excitata
N-are cum s-o doara cu prezervativ.Atat de incuiat esti incat sa nu gandesti? Te minte prietene, vrea fara prezervativ! Eu in locul tau n-as accepta asa ceva pentru ca sunt doar vrajeli. Vrei un copil?!
Daca nu este destul de uda normal k o doare k prezervativ deoarece nu "aluneca"asa bine si chiar nu minte pentru ca odata am trecut k acul prin ureche fara sa ramaie insarcinata si de atuncia nu mai vrea asa mult fara prezervativ! Inainte o faceam mult fara dar de cand sa int ce sa int ii este frica sa o faca asa mult fara!
Vorbesti prostii! Are lubrifiant pe el prezervativul dar ce sa facem daca tu folosesti de ala la 1 leu cu apa pe el!
Chiar dacă Cristiann se duce acel lubrifiant de pe el să cumpere lubrifiant și a scăpat de problemă dar mai mult ca sigur respectiva vrea fără...
Normal e clar dar baiatul nu-si da seama eu tocmai asta ii explicam!
Aia poate chiar vrea un copil cu el si nu stie cum sa-l prosteasca. Poate are baiatu bani de dat!
Asta ca un off-topic.
Hai să îți zic alta bună... majoritatea vorbesc de sex în toate direcțiile dar când vine vorba de prezervativ o fac fără în cele mai multe cazuri le este rușine să cumpere am înâtlnit chiar aici pe TPU mulți adolescenți cărora le este rușine să cumpere...
Asta e ce să le mai faci... nu vezi că sunt copii și nu-i duce capul. Să mai crească și ei și la urmă sex.
El ca el că zice că are 18 ani da ea are 15 pentru dumnezeu...
Deyu95 intreaba:
Hey TPU ajutati-ma va rog cu sfaturi! Sunt k prietena mea impreuna de 1 an si 4 luni ne iubim foarte mult! Ea are 15 ani eu am 18 ani!
Jar mănâncă precum calul lui harap alb să vezi cum zboară în depărtare
Clar! Fara gluma chiar o pateste daca afla taicasu si depune plangere!
Haha numai in rautate poti vb! In primul rand daca ar vrea fara cum spui tu atuncia nu miar cere sa o facem protejat si nu miar pune ea prezervativul! K la inceput cateva minute o facem fara si dupa aia spune ca ar fi mai bine cu pezervativ si daca asa era cum spui tu atuncia ar continua neprotejat nu miar mai spune sa o facem protejat!
Mutubal întreabă: