Majoritatea subiectelor mele au la bază acest aspect, mai mult sau mai puțin important fiecare interpretează cum dorește, dar în principiu ideea este că dacă tot se apucă de un lucru, măcar să îl facă cu cap. Eu unu nu sunt de acord cu sexul sub 18 ani sub nici o formă. Acum fiecare face ce vrea, eu am încercat să le atrag atenția dar degeaba mulți vorbesc puțin respectă. Ăștia sunt copii din ziua de azi influențați de mass-media, internet și multe alte surse cum ar fi anturajul etc etc. Pe zi ce trece e din ce în ce mai rău. Păi acum toți se întreabă dacă e bine să aibă penisul de un metru, sau dacă e gay sau nu că nu știe ce simte și ce vrea și toate astea din cauza mass mediei și a alor surse de informare. Nu avem ce să le facem decât să le atragem atenția acum dacă vor să înțeleagă bine dacă nu asta e.
Nui adevarat! Mai intrebat k dc mi-am dorit o relatie k o copila.Pur si simplu m-am indragostit de ea si o iubesc foarte mult! Ea mai demult a vrt sa asi incepe relatia sexuala si mai tot timpul a intrebat k o facem si niciodata nu i-am raspuns DA cum facea alt baiat i-am raspuns "cum vrei tu daca nu vrei atuncia nu vreau nici eu daca vrei at vreau si eu si sa stai linistita ca din cauza asta n-am sa ma despart de tine daca nu o facem"Deci n-am fost eu persoana care tot o bateam la cap si asa mai departe ca am lasat dupa ea si i-am sp ca daca vrea mai asteptam si 3 ani ca daca iubesti o persoana rezisti atata timp desigur daca o iubesti at nu doar la sex te gandesti si asa mai departe!
Nui adevarat pot sa jur pe ce vrei tu k o iubesc si este o persoana f importanta pentru mine si nu stiu ce masi face fara ea dar daca nu crezi asta e
SI de ce sa ma despart de ea daca m-as putea abtine sa nu o mai fac! Miar fii greu recunosc dar gandindu-ma ca ii distrug sanatatea asa m-as putea abtine