Daca esti o fire romantica ar trebui sa ii cumperi un trandafir si o atentie sa ii vorbesti frumos cu blandete si sa nu fi foarte timid. Bafta faza cu floare te asigur ca va merge.
Asta e simplu, dacă şi ea te mai place, bineînţeles dar dacă nu, nu îi poţi impune asta. Încearca s-o mai suni din cand in cand, mai ieşi-ti pe afară împreuna, la un suc.
Dacă nu merge nici-cum, încearca să devii unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, dar nu cred ca va fi cazul.
Prima dată spune-i ca îti pare rău pentru ce s-a întamplat.
♥
Frate,nu se merita sa cersesti dragostea unei fete.Sunt atatea femei minunate in lumea aceasta.DE CE TOCMAI EA/? Esti barbat, nu te injosi.
Sincer sa iti zic si eu sunt sau am fost in aceeasi situatie ca tine
Mai faza cu floarea merge inainte sa fi cu o fata si in timpul relatiei. Dupa ce tipa respectiva s a despartit de respectivul, dupa aia a mai avut o relatie si acum e iar singura... Nu cred ca un trandafir ar inflorii gradina Domnului. Sa presupunem ca ai un fost care te-a inselat si v-ati despartit. Peste 8 luni de zile dupa ce tu te desparti de altul vine el cu un trandafir la tine. Chiar crezi tu ca ar tine faza ? Be serious... probabil ca nici nu ai vrea sa il vezi, dar'mite sa mai accepti si flori de la el.
Ls întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: