| Kitybush a întrebat:

ce trebuie sa fac daca tatal meu nu este de acord sa am o relatie cu un baiat? Mentionez ca sunt fata si am 15 ani, am avut numeroase propuneri, dar nu am acceptat niciuna din ele pana acum cand chiar imi place de baiatul respectiv, dar mi-e teama de ce va zice tatal meu. O singura data m-a vazut anul trecut in fata blocului cu un baiat si nu a fost deloc de acord, spunandu-mi ca trebuie sa implinesc 18 ani mai intai.

4 răspunsuri:
| AndreeaBz a răspuns:

Nu este corect deloc, nu trebuie sa-ti spuna ca trebuie sa fii majora sa ai un prieten, pentru siguranta poti sa-l duci acasa sa-l cunoasca si sa vada cum e, dar sa-ti interzica?! mai rau face. vorbeste cu el si explica-i ca nu se intampla nimic... si ca daca vrea il poti aduce acasa sa-l cunoasca.
Vorbiti deschis, sa vezi de ce nu vrea asta.

| AndreeaBz a răspuns (pentru AndreeaBz):

Si spune-i daca nu ar fi mai bine sa stie ca ai o relatie? sa-l cunoasca pe baiat si sa nu se ingrijoreze? in loc sa-ti interzica si tu daca te indragostesti sa te ascunzi de el. nu cred ca-i convine sa stie ca nu i-ai spus, vezi de ce nu vrea sa ai o relatie, are un motiv sigur.

| catosp a răspuns:

Ii zici clar si raspicat : "Tata daca nu ma lasi cu baiatul asta..imi ridic burta la gura...nu singura..ma ajuta baiatu' ", si apoi ii faci cu ochiu'winking

| EmoGirl18 a răspuns:

Nu mi se pare corect. Primul prieten l-am avut la 11 ani si mama nu a zis nimic. Ai putea sa o rogi pe mama ta sa vorbeasca cu tatal tau despre problema ta. Poate o rezolvi cumvawinking. success