NU. In primul rand poate intarzia doar MENSTRUATIA. CICLUL reprezinta o perioada/un anumit timp deci nu poate intarzia. Menstruatia poate intarzia din cauza dezechilibrului dintre hormonii femenini estrogen si progesteron, care poate interveni din cauze medicale sau functionarea defectuoasa a unor glande endocrine. In concluzie te poti masturba fara grija in continuare fiindca nu iti va fi perturbat ciclul menstrual. Multa sanatate.
Nu, nu au nicio legatura. Daca nu ai avut contact sexual neprotejat, atunci e doar o dereglare si iti va veni mai tarziu. Asteapta-l, ca vine el
Am 13 ani, dar mereu era delegrat, doar ca luna trecuta si acum 2 luni intrarzia o zi, acum 4, dar altadata si o saptamana.
Se poate considera ca fiind o manifestare aproape "normala" acest mod de a ti se produce menstruatia la varsta ta si mai ales daca esti in primii 1-2 ani de cand ti-a debutat menstruatia. Am incercat sa te accesez prin mesaj privat dar nu am reusit. Daca vei dori mai multe informatii ma poti accesa sa discutam prin mesaje.