| careestefazafrate a întrebat:

Hey TPU,cum pot obține un partener dacă sunt atât de urâtă? Sunt deprimată din cauza aspectului meu. Nu-mi spuneți că aspectul nu contează, pentru că contează clar. Nu-mi spuneți despre caracter și personalitate pentru că am încercat să fiu o persoană bună, dar încă sunt singură. PS uneori am obiceiul să spun că nu vreau un partener, deoarece sunt frustrată, ca nimeni nu va vrea. Ce as putea sa fac?

45 răspunsuri:
| Karina17K a răspuns:

Și eu mă consideram urâtă de multe ori, însă am un partener. Spuneam că nu vreau pe nimeni, dar el a venit. Nu te gândi totuși că sunt slabă, că am forme...nu. Am un nas borcănat, am foarte multe alunite si nu am dintii drepti, însă am înțeles că el mă iubeste asa cum sunt si incep sa ma simt mai bine cu mine. Părerea mea e că trebuie să astepti chiar daca e frustrant. Odată ce va veni alesul, te vei simtii mai bine-n pielea ta, până atunci n-ai ce să faci. Aminteste-ti ca oamenii sunt diferiti si standardele de frumusete sunt diferite si mereu se schimbă. Mai apare o moda noua sa arati nu stiu cum, apoi trece. Incearcă un hairstyle nou, alt tip de haine si poate o sa te vezi mai bine

| dullcat a răspuns:

Buna.Aspectul nu conteaza 100% decat pentru persoanele superficiale. Pentru cine e destinat tie nu va conta asa mult, stai linistita. Daca tot refuzi si spui ca nu doresti sa iti gasesti pe cineva, e foarte posibil sa iti pierzi sansele, astfel ca un potential partener care te place sa auda, apoi sa se reorieteze catre altcineva.Cand spui nu mereu e clar ca nimeni nu va vrea si nimeni nu te va forta.Deci in locul tau as schimba strategia si as cauta sa am mai multa incredere in propria persoana (e un element cheie, esential, pe care il observi la persoanele care sunt atractive in general).

| Sistemulxxl a răspuns:

Sa te aranjezi un pic, sa citesti mult si sa te uiti la persoane mai uratele.

| wildthing a răspuns:

Cauta-ti un partener care e la nivelul tau din punct de vedere estetic. Apropo, ai facut tot ce se putea face pentru a-ti imbunatati aspectul? Chipul nu ti-l poti schimba, dar corpul ti-l poti lucra. Daca nu faci sport, apuca-te.

| mihai69 a răspuns:

Să fii mai pozitivă. Să nu mai spui "nu" din start. Să socializezi.
E și pentru tine cineva.

| Paul754880338 a răspuns:

Frumusețea sta în ochii privitorului și este la fel de relativa ca și urâțenia.

| PaulCos a răspuns:

Femeile mai puțin frumoase au farmecul lor. Poate sunt mai puțin arogante și fitoase mai prietenoase, uneori mai realiste decât cele care arata bine. Asta ar trebui sa îți fie un atu de folos.

| vidia a răspuns:

Mai întâi ar trebui sa începi cu tine, sa te iubești asa cum ești. Dacă nu te iubești pe tine, nimeni nu o s o facă. Fiecare din noi avem defecte și calității, nimeni nu e perfect. Nu ar trebui sa te compari cu lumea, comparta-te doar cu tine din trecut.
Băiatul potrivit va venit la timpul potrivit și o sa te accepte asa cum ești.

| Slv07 a răspuns:

Ai incercat sa te bagi in seama si cu cei mai urati baieti si tot nu ti-a iesit, asta vrei sa spui?

| RAY a răspuns:

Nu exista fete care sa nu găsească, ești un troll, mai bine te ai și duce la biserica e duminică dai un leu îmi fac vila

| careestefazafrate explică (pentru RAY):

Ba există și fete, care nu își pot face relații, iar eu sunt dovada vie, deoarece nimeni nu mă vrea. Crezi ca dacă sunt fata este mai ușor? nu este, pentru că până și băieții urâți au pretențiile lor
Nu am avut niciodată primul sărut și sunt virgina, dacă pentru tine este greu de crezut că fetele ca mine există, sa știi ca pe planeta asta este posibil orice.

| RAY a răspuns (pentru careestefazafrate):

Da mi o poza sa te vad, nu cred asa ceva

| Lightdark a răspuns:

Ia-ți hainele mulate pe corp și dacă și Dani și fund o sa se uite toți la tine nu contează neapărat fata (bine contează un pic " dar e ok daca te dai cu un fond de ten oral sa știi e de ajuns pentru băieți

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Aspectul e cel mai important, dacă ești urâtă, doar un bărbat mai urat ca tine te abordează

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca esti imatura, fiindca nici nu ai habar ce vrei.
Ba spui ca vrei un parner, ba spui ca nu vrei...

Focuseaza-te pe altele din viata ta, sa mai treaca 2-3 ani, poate te maturizezi si stii clar ce vrei.

| dullcat a răspuns (pentru careestefazafrate):

Nu ii mai scrie, e deja setat, ca multi altii de aici, pe mentalitatea ca femeile pot oricand obtine sex si bani, spre deosebire de barbati care sunt victime, saracii.laughing Si nu trimite nimanui de aici poze, nu e ok.

| Miruna333 a răspuns:

Terapie+imbunatatiri estetice. Nu-ti place cum arati? Schimba.

| darrio2007 a răspuns:

Daca aveai si o poză cu tine, puteam spune mai multe.

| Slv07 a răspuns (pentru careestefazafrate):

Combinate cu Ray el nu are pretentii la fete

| RAY a răspuns:

Nu este adevărat că femeile pot obține oricând banii oferind sex? Razi ca o proasta, daca tot afirmi ceva scrie dovedește, ce nu e adevărat din ce am afirmat?

| RAY a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Mann pe toți ne atrage ce e frumos, sa fim sinceri, nici băieți urâți nu vor urate, nici urati urâtele, sa fim neutri.

| RAY a răspuns (pentru careestefazafrate):

Eu glumeam dar uni idioți nu înțeleg, și eu observ că urâți se plâng pe aici toata ziua in loc sa dea o șansă unei fete urate, și eu cred că urâtul sa fie cu urat, frumosul cu frumosul, testul vor fii majoritatea 50%, nici eu nu as sta cu una care nu mă atrage și nici nu am frustrari că una mă refuza, viața nu e minunata.

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Restul

| CleanHeart a răspuns:

Normal ca aspectul conteaza dar nu in sensul in care crezi tu si conteaza sa te stii pune in valoare, sa stii ce sa pui pe persoana ta ex haine frumoase si comode tie, bijuterii, cum sa iti dezvolti sexul appeal, ce fard sa folosesti, si sa te ocupi si de mintea ta, conteaza mult felul cum vorbesti, sa citesti cat de mult despre dezvoltarea personala si orice crezi ca te atrage, nu uita ca adevarata frumusete vine cand ai incredere in tine si ce frumoase suntem cand suntem sigure pe noi si emanam asta din toti porii dar pas cu pas o sa lasi versiunea asta de copila si te tranformi in femeie si atunci coada faci

| 4evergentleman a răspuns:

Pune o poza te rog dacă dorești prin imgurbsa vedem, poate nu ești așa de urâtă și din cauza bullying-ului ți se pare că ai fi așa din trecut happy

| careestefazafrate explică (pentru RAY):

Este penibil să crezi, că o gaură în plus îți poate rezolva problemele vieții, dacă ești urat, ești urat, nu are relevanta ca ești fata / băiat, deoarece toți oamenii vor sa fie alături de cineva frumos/frumoasă, crede-mă eu sunt fată, dar asta nu îmi aduce,, iubiți " ba din contra, băieții fac mișto de aspectul meu, când eram în liceu colegii mei băieți se insultau unul pe altul prin,, Tu o sa te combini cu urâta aia ",,, tu și urata aia o sa faceți un cuplu drăguț " crezi că este mișto sa primesc comentarii de genul? și da sunt fată, mai am o întâmplare când alți băieți veneau de la alte clase, iar băieții din clasa mea ziceau,, Asta va fi viitoare ta iubita ", iar acei băieți răspundeau,, pleacă de aici cu urâta ta ", iar un băiat a venit și mi-a spus,, chiar dacă ai fi ultima femeie din lume, nu te-as fu** " și multe chestii oribile. Crede-mă, dacă sunt fata asta nu înseamnă că,, băieții mă vor " toată viața mea am fost evitata de băieți, iar oamenii care mă cunosc în realitate pot confirma asta!

| Slv07 a răspuns (pentru careestefazafrate):

Gandeste-te ca asta patesc peste 75% din baietii isi iau bullying la fel ca tine ca sunt naspeti, asa-i ca e fain, nu?

| careestefazafrate explică (pentru Slv07):

Nu este fain, o pot confirma, pentru că știu cum se simte, dar este stupid să trăiți cu impresia ca lumea este la picioarele femeii, ca nu este adevărat!

| MrNuggets a răspuns:

E posibil sa ramai singura pe viata