Noi intelegem ceea ce spui tu, dar nu imi poti garanta faptul ca tu ti-ai scazut atat de mult standardele in materie de baieti incat si aia sa te refuze, la cati baieti disperati si singuri sunt pe pamantul asta, argumentul tau nu prea e valid, in sensul ca si daca esti ultima urata ca fata o relatie tot iti poti face
Cum se face că mereu bărbații sunt victime? Înțelegeți dra*u că nicio femeie din lumea asta nu este obligată să vă iubească, deoarece dragoste cu forța cum faceți voi nu se poate tu. Din perspectiva mea, bărbații sunt cele mai josnice ființe, care au existat vreodată pe această planeta, deoarece sunteți capabili să recurgeți la ped***lie doar ca să f**eți ceva, ceea ce este dezgustător, eu ca femeie niciodată nu aș molesta băieței de 12 ani, cum faceți voi la fetitele de 12 ani, adevărul este că eu nu pot sa fiu ca bărbații să accept pe oricine, doar pentru că este la moda sa ai relații, la mine nu merge asa, deoarece am criteriile mele de selecție, iar cine nu se încadrează, nici nu mai stau de vorba, pentru că eu ca femeie, nu o sa ma umilesc niciodată și mai ales nu o sa ma dăruiesc oricărui bărbat, deoarece nu vreau sa am prea mult respect fata de mine, pentru a accepta pe oricine, doar de dragul de a avea relație. Eu ca femeie sunt o ființă rațională și nu sunt controlata de plăcerile trupești!
Prin comentariu asta ne-ai aratat ca si o femeie urata are standarde la baieti, sa fie x sau y, ca asa e de cand lumea, tine-o tot asa ca o sa il gasesti pe Dorian Popa din povesti la cat de frumoasa zici ca esti
Dacă sunt urâtă, n-am voie să am standardele mele? Tu n-ai standarde? Hai să nu fim ipocriți, toți avem standarde, iar la mine standardele pe care le am nu au nicio legătură cu banii sai frumusețea.
Nu, fiind urata indirect nu ar trebui sa ai standarde, ce eu ca urat am pretenții la fete top? în fine, ai câte standarde vrei ca ești femeie asa e
Ca femeie urata cum te-ai descris probabil la corp si fata ca sa atragi tu un baiat de 7+, trebuie sa vii cu ceva din exterior, ori eu ma indoiesc ca esti tu vreo licentiata in medicina, drept sau eu stiu ce alte domenii
Toți avem standarde, iar la mine standardele pe care le am nu au nicio legătură cu banii sai frumusețea- ia uimeste prostul din mine care nu a inteles ce anume cauti atunci la un baiat? nu am inteles eu exact scuza-ma pe mine
Chiar dacă sunt urâtă, asta nu înseamnă că trebuie să accept pe oricine în viața mea, nu funcționează așa, pentru că este stupid să ai o relație doar de dragul de a avea una, iar pe mine nu mă deranjează foarte mult că o să fiu singură, mai bine așa decât să stau o viața întreaga cu cineva pe care nu-l iubesc, iar dacă tu ești capabil să accepți orice femeie, asta este problema ta, dar eu nu sunt așa, nu am standarde ridicate, nu vreau să mă văd cu cineva care să arate ca Zeus și să fie bogat, eu vreau un băiat care să mă respecte, să nu consume alcool, să nu fumeze, deoarece eu nu beau și nu fumez, de asemenea să aibă bacalaureatul luat, pentru că eu nu mă pot umili și să fiu cu cineva, care nu a promovat examenul maturitatii, alt punct important este sa nu înșele ( dar nu cred ca exista bărbați, care sa nu înșele, să fim serioși toți înșelați) Sunt prea ieșite din comun cerințele mele? Le am, pentru că eu le respect pe toate : Nu beau, nu fumez etc
Ai facut tot posibilul sa eviti intrebarea mea, ce pot sa mai spun, succes in singuratatea ta
Acum tu faci cu viata ta ce consideri, sa vii sa afirmi pe aici ca tu ai standarde la baieti bine tu aratand urata mi se pare de-a dreptul absurd, cum de altfel si eu ti-am zis ca nu pot aspira la fete bomba cu sani c...r sau care arata bine pentru ca si eu la randul meu sunt urat! la cum stau lucrurile e posibil sa existe si pentru tine acel bad boy dar cel mai probabil o sa fi una de care isi va bate joc cum vrea p...a lui - te ia cu zaharelul iti lasa impresia ca te place la randul lui si tot asa, pentru ca uratenia nu este un lucru subiectiv
Se pare că n-ai înțeles nimic din ce am scris, dacă tu te mulțumești cu orice fel de femeie este problema ta, dar eu nu o să accept pe oricine, iar mie nu-mi plac,, Bad boys" cum spui tu, n-am nevoie de așa ceva în viata mea, dar vad ca nu poți înțelege ceea ce citești!
Si daca nu ai posibilitati financiare? Cum rezolvam?
Lupti, muncesti, nu stai si astepti sa iti pice din ceri. Posibilitatile financiare tot tu ti le faci. Daca stai si te plangi, nu rezolvi nimic