| Sapersters a întrebat:

Hey TPU, cum pot să conving o femeie să mă lase să-i ating sânii? sunt obsedată de sâni și ăsta este unul dintre fetișurile mele, vreau sfaturi, pentru că nu vreau să mă trezesc cu palme peste față.

18 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Vorbe dulci și o ofertă de 10 mii de euro. LOL

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauți o tipă bisexuala sau lesbiana cate e dispusă să-și împartă fetișurile cu tine.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești din nou băiat? Doar azi?
Maine vei fi fată?

| Sapersters explică (pentru Violleta2022):

Încă o dată dovedești că nu știi să citești, am scris,, obsedată " formă feminină, femeile nu sunt doar pentru băieți, mie ca fată, îmi plac și femeile.

| Sapersters explică (pentru anonim_4396):

Învață să citești, am scris,, obsedată " forma de feminin

| Sapersters explică (pentru Violleta2022):

În ce lume trăiești? Nu ai auzit de Lgbtq +, Eu sunt o fată bisexuala și asta înseamnă că îmi plac femeile, încă o data repet, femeile nu sunt doar pentru băieți, nu am gesturi masculine, dacă îmi plac femeile în scopuri sexuale asta nu ma face băiat, pe planeta asta sunt multe femei, care sunt împreună cu alte femei, sincer nu știu în ce lume trăiești tu, dar homosexualitatea exista de când exista oameni pe pământ. avem numeroase exemple din Antichitate, pana în prezent, dar nu îmi mai obosesc mintea cu tine.

| VoidEternal a răspuns:

Foloseste-i pe ai tai. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| q2amyra a răspuns:

I mean, și eu sunt fată si am aceeași dilema. Sa vad ce scrieti voi pe aici)))))

| q2amyra a răspuns (pentru Violleta2022):

Aceste lucruri pot fi regăsite si la femei. Ai auzit de hipersexualitate? Daca nu, aș zice sa te informezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, te duci si te imprietenesti cu femeia care vrei sa ii atingi sanii, ii spui "Buna ziua, imi plac cum arati, cum te-ai imbracat" o intrebi diferite chestii, iar apoi dupa ce v-ati intalnit mult si sunteti deja prietene, poti sa ii spui ce simti tu, ii spui ca m-am indragostit de tine si daca ea va reactiona frumos si nu te va pali cu palma pe fata, poti sa o intrebi daca se poate sa o atingi cu limba pe saini si totul va fi bine.
Sper ca ti-am fost de folos

| RAY a răspuns:

Exista grupuri lgbt

| SaOCorectamPeVioletaV6 a răspuns (pentru Violleta2022):

"Nici o fata/femeie nu este obsedata de sanii altor femei,"

Toata comunitatea de lesbiene te contrazice.

Ce fail de raspuns.

| Sadgirl1411 a răspuns:

Sună-mă laughing