Stai cuminte si cu minte, timpul rezolva si problema acesta. Vor urma multe alte relatii si tot al fel, multe despartiri. Toti am trecut si trecem prin asa ceva.
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pu gandurile in oradine, sa te uiti la ceea ce iti doresti de acum incolo, excluzandu-l pe el din peisaj.
Niciodata sa nu iti pui toata speranta intr-o persoana.
Oricat de frumoasa ar fi relatia pe care o ai, trebuie sa pui si in calcul o posibila despartire si sa iti imaginezi cum ar fi si fara persoana de langa tine.
Altfel risti sa patesti ceea ce ti se intampla acum.
Uita-te putin in jurul tau si priveste cati baieti sunt, stiu ca ti se pare imposibil asta din moment ce tu l-ai vazut doar pe el.
Doar ca situatia se va schimba, asta doar daca tu vrei.
Am inteles, m am speriat putin, credea m că ai copil cu el, ce vîrstă ave ti voi?
Salut, pana in 18 ani relatiile nu conteaza.
Daca a renuntat atat de usor la "voi" ori. l-ai facut sa ia o decizie cu usurinta, facand lucrurile mai simple, ori nu i-a pasat niciodata de tine, si te-a vrut doar pentru niste placeri, ceea ce se intelege, de obicei, lumea se prinde de chestiile astea, tu de ce nu te-ai prins?
Pe mine m-a ajutat să mă uit la filme, seriale. Dacă e ceva interesant, îţi captează total atenţia.
Sau dacă îl vezi pe stradă, ia o bâtă cu tine.
De ce v-ati despartit? A lasat ceva semnale ca s-ar putea sa va impacati?
Incearca sa il recuceresti daca e singur.