| BIGBYL a întrebat:

big grin! am o problema si ma intrebam daca vreunul dintre internauti ma poate ajuta. eu si prietena mea ne iubim foarte mult, dar din pacate suntem separati de 800 de km. ne este foarte dor unul de altul si vrem neaparat sa ne intalnim din nou (ne-am mai intalnit odata cand a venit in Bucuresti la o amica). parintii eu nu o lasa sa vina la mine, si desi am invitat-o sa vina la mare cu mine si ai mei parintii ei tot nu o lasa. nu stim ce sa facem..ne-am gandit si sa fugim de acasa *da stiu, nu e o idee buna, dar chiar nu putem sta unul fara celalalt :c* dau funda raspunsului care m-a ajutat cel mai mult big grin multumesc anticipat ^_^

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sunteti la prima dragoste amandoi,indragostiti,nebuni si nefericiti,calmati-va.
Lasati gandurile cu rapirea din serai si luati-o mai incet.
In momentul de fata trebuie doar sa rezistati. Distantei si dorului.
Pastrati ceea ce aveti,vedeti-va de vietile voastre obisnuite,demonstrati parintilor seriozitatea si stabilitatea sentimentelor voastre si peste trei ani,puteti intra la aceeasi facultate,sa stati in aceeasi camera,sa va si casatoriti daca nu se poate altfel!
Totul incepe de la rezistenta si insistenta.
Nu va pierdeti capul,judecati putin,totul e posibil.
Numarati zilele impreuna,plangeti si radeti impreuna,faceti-va surprize reciproc,inventati lucruri care va tin legati mereu si timpul va trece.
Acum, va e cel mai mare dusman, sunteti prea mici.
Dar va poate deveni si cel mai bun aliat.
Trei ani, o mie de zile...
Ce zici? O sa puteti? Sunteti voi doi atat de puternici?
O va dovedi viitorul, eu asa zic.
happy

8 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Asta-i cea mai proasta idee posibila. Daca plecati, cine o sa va intretina? Aveti casa voastra, lucrati undeva? Viata din afara caminului parintesc, nu-i usoara deloc. Cat stai cu parintii, nu te bate vantul.

| neutrino a răspuns:

O iubire asa de mare nu se poate impiedica de cateva sute de kilometri. Te duci la parintii ei, ceri fata de nevasta si ramai la ei, pana cand fata va creste mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

"ceri fata de nevasta si ramai la ei, pana cand fata va creste mare." Adică vreo 10 ani.

| BIGBYL explică (pentru anonim_4396):

Ea are 15 si eu 16, dar problema o constituie parintii ei care ii controleaza mult prea mult viata...nu o lasa sa faca nimic. deci statul la parintii ei nu ar fi o solutie. :c

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Vai parca ar fi scris fratemiu laughing))
Si el traieste aceiasi dramatongue
Luat-o incet mai copii de ce sa fugiti cand puteti bine mersi sa mergeti.

| CataC a răspuns (pentru BIGBYL):

E logic, nici eu nu as lasa-o pe fie-mea de 15 ani sa se duca la mare cu un tip cunoscut pe net/
Eu zic sa te pui si in locul parintilor ei cand mai ai initiative de-astea.
Cat despr fugit de acasa nici nu vreau sa comentez, sper ca realizezi singur ce inseamna sa fii fata de 15 ani singura pe drumuri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va trece, stati linistiti.

| BIGBYL explică (pentru CataC):

1. nu ne-am cunoscut pe net...doar ca soarta a facut ca ea sa se mute la 800 de km distanta.
2. nu ar fi singura ci cu mine -,-
3.ea nu e fericita acasa
4.ai o alta idee mai buna?