Sărut mîna eu zic să nu îi m ai acorzi nici o șansă, deoarece dacă te a părăsit odată o va face si a doua și a o suta oară, dar bineinteles tu știi cum e m ai bine, ai spus că o faci pentru tine. Dar dacă se va m ai repeta problema? Cum vei proceda atunci? Multă sănătate și ai grijă de tine.
Daca il iubesti eu zic sa te impaci cu el pentru ca cei ce se iubesc NU trebuie sa stea despartiti.
Daca vezi ca nu o sa mearga va puteti despartii!
Succes!
Nu i-l mai primii inapoi
daca te va trada (ca se va intampla cu siguranta)peste 10 ani cum te vei simtii atunci, nu va fi trecut viata pe langa tine oare?
Mai bine traiesti singura acum, de cat sa suferi peste 10 ani, cand suntem maturi mai mult suferim, decat intre 12-17 ani
Faci cum crezi ca e mai bine, daca asta te face fericita atunci mai acorda-i o sansa
Buna! Daca crezi ca si-a invatat lectia si nu o sa mai greseasca ii poti acorda a doua sansa dar sa ai grija ca de obicei daca a gresit odata o va face si a doua oara, si a treia smd(o spun din propria experienta). Succes!
Am gasit o data pe net ceva de genul "daca un baiat te face o data sa suferi e ok, poti accepta, nu aveai de unde sa stii ca asa o sa se intample- daca suferi si a doua oara din cauza lui insemna ca esti complet idioata". Nu o lua ca pe o insulta. Eu cred insa ca e foarte adevarat. Tu fa cum vrei.
Nu e mine, a doua oara vei suferi mult mai mult decat prima oara, mai bine sa suferi acum putin decat pe urma mult mai mult.
Iartă-l dar nu-i da a doua șansă. Mai devreme sau mai târziu o va face din nou.
Ai grijă de tine.
Adica tu nu ai un pic de orgoliu mandrie sa nu te impaci rapid cu el ..mai tinel in saga cateva zile ca oricum e predispus sa te insele nu-i este greu daca a maers odata merge si a doua oara, faci cum iti dicteaza inima.
Nu e repede.Au trecut 7-8 luni de cand ne-am despartit
Sunt tot eu doar ca am 2 conturi.App multumesc tuturor de sfaturi