| Totulll1998 a întrebat:

De cateva luni bune sunt singura,my boy s-a despartit de mine pentru alta si eu de atunci sufar.El acum ma cauta, stiu si daca o sa ma intrebe daca vreau sa ne impacam o sa zic ca da.La inceput am zis ca nu mai vreau, ca nu ma mai impac cu el dar poate e mai bine sa ii dau a 2a sansa.Pentru mine nu pentru el, ca sa nu mai sufar si sunt sigura ca daca o sa fiu cu el o sa fiu fericita.Si daca o sa mai greseasca si a 2a oara, gata o termin de tot.Voi ce credeti? E bine ce fac?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna eu zic să nu îi m ai acorzi nici o șansă, deoarece dacă te a părăsit odată o va face si a doua și a o suta oară, dar bineinteles tu știi cum e m ai bine, ai spus că o faci pentru tine. Dar dacă se va m ai repeta problema? Cum vei proceda atunci? Multă sănătate și ai grijă de tine.

13 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Daca il iubesti eu zic sa te impaci cu el pentru ca cei ce se iubesc NU trebuie sa stea despartiti.
Daca vezi ca nu o sa mearga va puteti despartii!
Succes!

| adishorMS a răspuns:

Nu i-l mai primii inapoi
daca te va trada (ca se va intampla cu siguranta)peste 10 ani cum te vei simtii atunci, nu va fi trecut viata pe langa tine oare?

| FaNa1337K a răspuns:

Mai bine traiesti singura acum, de cat sa suferi peste 10 ani, cand suntem maturi mai mult suferim, decat intre 12-17 ani happy

| mona a răspuns:

Faci cum crezi ca e mai bine, daca asta te face fericita atunci mai acorda-i o sansa

| CrackZ0r a răspuns:

Eu zic sa mananci pateu.

| MishikiCrisy a răspuns:

Daca urmatoarea oara cand greseste nu-l mai ierti, atunci e bine.

| madalinamadu a răspuns:

Buna! Daca crezi ca si-a invatat lectia si nu o sa mai greseasca ii poti acorda a doua sansa dar sa ai grija ca de obicei daca a gresit odata o va face si a doua oara, si a treia smd(o spun din propria experienta). Succes!winking

| Liliana1981 a răspuns:

Am gasit o data pe net ceva de genul "daca un baiat te face o data sa suferi e ok, poti accepta, nu aveai de unde sa stii ca asa o sa se intample- daca suferi si a doua oara din cauza lui insemna ca esti complet idioata". Nu o lua ca pe o insulta. Eu cred insa ca e foarte adevarat. Tu fa cum vrei.

| NuMaSuporti a răspuns:

Nu e mine, a doua oara vei suferi mult mai mult decat prima oara, mai bine sa suferi acum putin decat pe urma mult mai mult.

| Dariusuu a răspuns:

Iartă-l dar nu-i da a doua șansă. Mai devreme sau mai târziu o va face din nou.

Ai grijă de tine.

| escapefromfear a răspuns:

Adica tu nu ai un pic de orgoliu mandrie sa nu te impaci rapid cu el ..mai tinel in saga cateva zile ca oricum e predispus sa te insele nu-i este greu daca a maers odata merge si a doua oara, faci cum iti dicteaza inima.

| DennySa660 a răspuns (pentru escapefromfear):

Nu e repede.Au trecut 7-8 luni de cand ne-am despartittongue

| DennySa660 a răspuns (pentru escapefromfear):

Sunt tot eu doar ca am 2 conturi.App multumesc tuturor de sfaturihappy