| uuSexi a întrebat:

Hey TPU!
De ce baietilor nu le plac virginile? As vrea argumente `.(mai ales din partea baietilor ).

Funda.

13 răspunsuri:
| Maxnonymus a răspuns:

Nu toti baietii sunt la fel, dar sunt unii carora nu le plac virginele deoarece e mai greu cu ele. La penetrare e foarte stramta si penisul intra greu si te doare si pe tine si pe ea., iar unii sunt indiferenti.

| Alcyon a răspuns:

Fiindca virginele sunt lipsite de experienta. Trebuie sa stea de ele, sa le invete ce si cum, multe sunt timorate etc.

| uuSexi explică (pentru Maxnonymus):

Ai facut-o cu o virgina? Daca da, cum a fost?

| resemnat a răspuns:

Mie mi.ar placea una, nu de alta dar si eu sunt la fel, asa ca nu pot cere prea multe de la o fata!

| StarScream93 a răspuns (pentru uuSexi):

Este mai greu intr-adevar.Si este dureros pentru fata la inceput, dar acea durere tine 2-3 min maximwinking

| Maxnonymus a răspuns (pentru uuSexi):

Dureros. Poate pentru ca si eu eram virgin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru resemnat):

Ce-l mai bun raspuns care l-am auzit vreo data! bravo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o fata nu e virgina n-am ce sa discut cu ealaughing)nu incerc sa intru intr-o relatie cu o fata pentru sex cum zic unii( ca nu are experienta ca nu stie nimic bla bla bla) ci pentru ca vreau sa fiu cu ea, sa-mi petrec timpul cu ea sa o inteleg sa o ajut etc.Chestia asta e un fel de dragoste dar foarte multa lume nu mai stie ce este dragostea!(deviat putin de la subiect)si de ce imi plac virginele? pentru ca nici nu pot sa concep ca prietena mea sa nu fie virgina, sa stiu ca a mai facut sex cu cineva m-ar distruge psihic sa stiu ca altii s-au atins de ea!

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cand o sa ai 30 de ani si o sa iti faci o noua relatie tot virgina o s-o vrei sa nu se mai fi atins altii de ea?

| Yay000 a răspuns:

Pentru că fetele virgine nu le oferă mereu tot ceea ce vor.Dar nu toţi sunt aşa, lel :3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru resemnat):

Chiar frumos spus

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Mai contează dacă e sau nu e virgina, atâta timp cat o iubești crezi ca mai pune cineva cont pe acest aspect. Mie personal mi-e indiferent dacă e sau nu, părerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Pana la 30 de ani e cale lunga fiulelaughing)