| Criisty a întrebat:

de ce fetele vor baieti mai mari?

16 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Mai mari in ce sens? La varsta, inaltime, corpolenta... specifica in ***.

| Mao a răspuns:

Nu este adevărat tot timpul şi pentru toate fetele, ci doar pentru cele care se maturizează mai repede şi vor o relaţie stabilă mai din timp. Mulţi băieţi până pe la 20 de ani, vor să se distreze şi să se bucure de tinereţea lor, de adolescenţă, în timp ce multe fete până în 20 de ani se gândesc deja la viitorul lor şi la ceea ce vor.
De asta, multe fete de 16-17 ani sunt cu băieţi cu un an, doi mai mari.

| Criisty explică (pentru unknownn):

La varsta... lol laughing

| Flaviucu a răspuns:

Pentru ca sunt mai maturi. Dar unele prefera copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mao):

Ce ciudat, eu ala care credeam ca e si invers nu numai baietii au in cap numai discoteca si petrecut dar si fetele. Asta e singur. In ambele tabere majoritatea stai lin

| wolder a răspuns:

Pentru ca vor sa aiba langa ele un barbat matur care sa fie responsabil in locul lor, sa le ajute, sa le inteleaga mai bine atata imp cat tipul este mai matur.
Sa se simta in siguranta si de obicei barbatii au ganduri mai serioase si realizeaza mai multe lucruri decat pustanii rasfatati.
Si in final varsta nu conteaza, doar sentimentele.

| neutrino a răspuns:

Raspunsul este destul de simplu: fetele se maturizeaza mai repede si la corp si la cap.

| FromRomania a răspuns:

De proaste...

| FromRomania a răspuns:

/.

| Mao a răspuns (pentru anonim_4396):

Tocmai de asta am spus "mulţi / multe " şi "nu toate". Nu generalizez. Sunt multe fete (vezi, multe) care preferă să fie indiferente. Nu te contrazic, dar nu înţeleg de ce trebuie să îmi arăţi partea ta misogină acum. Nu are nicio tangenţă cu răspunsul pe care l-am dat întrebării

| Larisssaa a răspuns:

Sunt fată şi eu vreau ca băiatul să fie mai mare la vârstă. Dar chiar nu ştiu de ce laughing

| IuliaRoxana a răspuns:

Pentru ca a mai multa experienta

| alyna97 a răspuns:

Baietii mai mari in general arata mai bine, sunt mai tupeisti si mai distractivi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mao):

Nu cred ca am spus ceva asa urat sa par misogin nu crezi? plus ai spus "Mulţi băieţi până pe la 20 de ani, vor să se distreze şi să se bucure de tinereţea lor, de adolescenţă, în timp ce multe fete până în 20 de ani se gândesc deja la viitorul lor şi la ceea ce vor. " de aia ziceam stai linistita ca nu chiar atatea fete se gandesc la viitor vad numai discoteca cluburi si distractie dar asa sunt si unii si alti, foarte putini se gandesc ce vor face peste 5 ani ( referinduma si la unii si la altii)

| forever4u a răspuns:

Unele fete vor baietii sa fie mai mari(cred ca la varsta te referi) fiindca au alta gandire si sunt mai maturi, dar trebuie sa aiba grija si pe cine alege fiindca daca alege pe cineva gresit, el isi poate bate joc.winking

| Bia379 a răspuns:

Fetele se maturizeaza mai repede si iau lucrurile mult mai in serios; au nevoie de incredere si siguranta iar acestea se pot gasi la o persoana mai mare, fiind experimentata.

Întrebări similare