Pai daca se tot uita dupa tine inseamna ca ii place de tine si daca vezi ca el nu face primul pas, fa-l tu.baga-te tu in seama cu el sa nu ti-l ia alta...pe facebook putea sa scrie si la vrajeala ca sa vada reactia ta. daca nu vb cu el nu ai de unde sa stii daca chiar ii place e tine. vb cu el ca ai nimic de pierdut :d
1.Este mai mic ca tine, dar daca v-ati iubi, ce mai conteaza!
2.Eu cred ca te place, sunt baiat si am facut si eu asta cu o fata , si si-a dat seama ca o plac, nu imi putea m lua ochii de pe ea :X, e frumoasa... si ea ma place, dar nu sunt in stare de a avea o relatie cu ea acum. Acum ma intorc la subiectul tau, da, eu cred ca te place, ia-ti inima in dinti si invita-l undeva, sau sa incerci sa ramai singur cu el ceva timp, si vorbeste cu el despre orice, cunoasteti-va! va iesi frumos daca actionezi tu. ( doar mi-ai zis ca e mai timid de fel, deci e mai bine sa incepi tu cu dreptul ) PWP :*:*:*!
Sper ca sfatul meu sa te ajute! Multa Bafta!
Pai nu prea stiu ce sa zic. Dar de ce sa renunti la ideea de a`l intreba daca vrea sa iesiti la o inghetata? Pana la urma poti sa-l intrebi atunci daca te place sau nu.
Bye bye!