| kkourtney a întrebat:

Deci prietenul meu pleaca in Germania la tatal lui si sta cam o luna, iar dupa aceea vine si sta 5 zile acasa si merge cu ai lui in vacanta... stiu ca exagerez si ca nu ii capat de lume, dar imi va fi extrem de dor de el si nu stiu ce sa fac sa imi ocup timpul... partea cea mai grea este faptul ca majoritatea prietenilor mei sunt plecat in exact aceeasi perioada. Ce sa fac sa nu ma mai gandesc si sa nu ma mai simt singurasad?

12 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Iesi in oras. Fa-ti noi prieteni. happy
Deseneaza. Picteaza.
Organizeaza picnicuri, ai grija de tine. thinking
Fa lucruri pe care ti le doreai de mult si nu aveai timp de ele.

| flaviusss a răspuns:

Da-i la mutu in cap laughing

| Brâncuşi a răspuns (pentru LostInBubble):

Cum sa deseneze? daca are 17 ani? Hmm...

| mona a răspuns:

Pai pleaca si tu undeva, la bunici, matusa, o prietena

| Brâncuşi a răspuns:

Pai daca chiar nu ai ce face...Asculta muzica, iesi si tu la un gratar cu prietenii, e imposibil ca toti sa fie plecati s-au sa aiba treaba...Vizioneaza un film, balacestete intr-un lac..Si alt ceva gandeste-te si tu cu ce iti poti alunga plictiseala, funda?

| LostInBubble a răspuns (pentru Brâncuşi):

Pai poate sa-si faca singura un tablou. happy
Daca nu are ce face, ii bine si asa.

| Brâncuşi a răspuns (pentru LostInBubble):

Ai dreptatehappy Ai o imaginatie bogata, la fel ca minehappy big grin Iti urez o zi buna.

| teo_7965 a răspuns:

Descarcati niste jocuri
recomandari: Fable The Lost Chapters; League of Legends

| Brâncuşi a răspuns (pentru teo_7965):

Fata si jocurile...Suna absurd, un sims3 ar merge...

| Luly1802 a răspuns:

Daca ai frati (surori) iale si creativa propriul salon de frumusete...machiativa, facetiva parul, manichiura-pedichiura, sau daca esti singura la parinti incearca sa inveti sa gatesti... sa faci curatenie generala in toata casa sau chestii care le faceai alte veri.bafta!

| teo_7965 a răspuns (pentru Brâncuşi):

Nu-i absurd depinde de fata sora mea joaca asa ceva =)

| Brâncuşi a răspuns (pentru teo_7965):

Da...winking asa este nu te contrazic.Dar nu sunt atatea fete care joc precum baietii...Noi dominam.