Urat din partea lui, modul in care te-a notat pe telefon spune totul despre caracterul lui.Si sa nu treci cu vederea niciodata lucrurile care te deranjeaza.
Faptul ca te-a notat asa pe telefon denota faptul ca eu un barbat dominator caruia ii place sa te maevreze asa cum vrea el.
Daca vrei sa il testezi intreaba cum te-a notat in telefon. Daca il prinzi cu minciuna si reactioneaza violent cand ii spui adevarul atunci poti sa te desparti de el. Daca nu reactioneaza violent atunci poti sa mai stai o perioada cu el si sa ii atragi atentia ca trebuie sa te respecte si sa trateze demn.
Cel mai mult pe mine mă scârbește faptul că probabil prietenii și familia lui au văzut cum mă are în telefon... oare cum le-a explicat chestia asta, oare a făcut mișto de mine cu ei? Nu știu de unde atâta nesimțire și tupeu.
Pai dacă el te consideră tarfa lui data viitoare când vrea sex spune-i ca dacă tot te consideră tarfa măcar sa te plătească! În altă ordine de idei sincer eu una nu aș mai sta cu el nici măcar 5 secunde și îți recomand același lucru dacă el te consideră tarfa înseamnă că nu da doi bani pe tine.
Buna.Andrew Tate? Imi pare rau, eu as fi plecat din secunda doi. Tipul se avanta intr-un rabbit hole din care nu mai poate iesi, iar de aici incolo va fi doar din ce in ce mai rau pentru tine.Indiivizii astia nu au ce cauta in secolul XXI cu mentalitatea lor sexista si misogina.Stau si ma intreb de cate sute de mii de ani mai avem nevoie pentru ca intre 2 parteneri sa existe respect si o relativa egalitate. Poate pe alta planeta, hopefully.
My girl, dă-i papucii muistului și lasă-l în morții lui de țăran.
Dacă ai demnitate și respect de sine lasă-l în morții lui
Totul se întâmplă din cauza la religie. De ce crezi că există multe tari în lumea asta în care femeile n-au drepturi? Religia. Acum nu mă jigni, dar asta e adevărul. Religia te face din om neom. Andrew tate s-a trecut la islam doar pentru că este o religie foarte misogina.
Sfatul meu este să-i ceri bani, dacă tot te consideră,, târfă " și apoi să te desparti, dacă nu vrea să îți dea banii, ii faci plângere la politie. Serviciile sunt contra cost
Chiar sunt de acord cu ce spui.Patriarhatul in general inseamna moartea femeilor...
Nu poate sa faca plingere la politie, pentru ca prostitutia nu-i legala sau sex pe bani nu este legal. Ce mai oameni
dar e bun ca vazut si acum.
My b-i-t-c-h tradus in romana.
Expresie folosita in State si tarile vorbitoare de engleza pentru iubita.
Deci nu ar fi grav.
Si nu uita, el se invarte printre tot felul de alti "macho man", asa ca trebuie sa le dea aceeasi impresie.
Doar pentru acest motiv, nu ar trebui sa te desparti de el.
Pentru faptul ca in viata voastra comuna e unul si in lumea de dinafara altul, ar trebui.Pentru ca intr-o buna zi exista pericolul sa le confunde.
Dacă e misogin, dacă considera femeile inferioare în general, dacă pentru el imaginea asta e importanta, astea sunt problemele tale. Dacă chiar te considera asa este o problema și mai mare. Tu îl cunoști cel mai bine și poți sa decizi dacă sa mai fii cu el sau nu.
BudăSpiritOfVengence întreabă: